Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μπακλαβάς Παραδοσιακός
Ένα πεντανόστιμο γλυκό ιδιαίτερο σε γεύση και υφή, γίνεται σε πολλά και διαφορετικά σχέδια, κόβεται τρίγωνα, τετράγωνα, μπορούμε να το φτιάξουμε μόνο με καρύδι, ή και με αμύγδαλο ή μόνο με φιστίκι Αιγίνης. Στη συγκεκριμένη συνταγή βγαίνει διπλάσιος σχεδόν από ότι συνήθως μια και χρησιμοποιούμε 30 και βαλε τραγανά φύλλα γεμιστά με καρύδια!!!! Την … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μπακλαβάς Παραδοσιακός.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί