Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Αυξημένη η τουριστική κίνηση στη Δυτική Μακεδονία το φετινό Πάσχα – Άνοδος και στις τιμές των καταλυμάτων

Αυξημένη η τουριστική κίνηση στη Δυτική Μακεδονία το φετινό Πάσχα – Άνοδος και στις τιμές των καταλυμάτων

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΡΕΒΕΝΑ ΥΨΗΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ!

Χωρίς ιδιαίτερη αύξηση τις τουριστικής κίνησης για τον Νομό Κοζάνης, αλλά με αυξητικές τάσεις για προορισμούς όπως την Καστοριά, τη Φλώρινα και τα ορεινά Γρεβενά, παρουσιάζεται το φετινό Πάσχα στη Δυτική Μακεδονία.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Π» ο πρόεδρος του σωματείου ξενοδόχων Ιάκωβος Παντελίδης, η Κοζάνη παρουσιάζει μια ιδιομορφία το Πάσχα και δεν φαίνεται να εμφανίζει ιδιαίτερη δυναμική σε αυτά τα τριήμερα, ωστόσο οι υπόλοιποι προορισμοί εμφανίζουν το φετινό Πάσχα αύξηση σε ό,τι αφορά την τουριστική κίνηση.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές που θα πρέπει να πληρώσει κάποιος για να μείνει σε ένα δίκλινο λ.χ., αυτές κυμαίνονται από 55-65 ευρώ για φθηνά καταλύματα μέχρι και τα 100 ευρώ τη βραδιά, ενώ φυσικά δεν λείπουν και προτάσεις σε 4άστερες και άνω ξενοδοχειακές μονάδες στη Δυτική Μακεδονία, για υψηλότερα βαλάντια. Πάντως εφέτος σημειώθηκε μια σχετική αύξηση στις τιμές, παραδέχεται ο κ. Παντελίδης.

Ο καλός καιρός θα είναι σύμμαχος των επισκεπτών, όπως όλα δείχνουν, με τη Δυτική Μακεδονία να διαθέτει πολλές ομορφιές που αξίζει να τις ανακαλύψει ο επισκέπτης.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη