Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Αυτοδιοικητική κίνηση– Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019

Αυτοδιοικητική κίνηση– Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δύο περίπου μήνες πριν από τις Δημοτικές Εκλογές, οριστικοποιούνται τα ενδιαφέροντα των υποψηφίων Δημάρχων και συγκροτούνται τα Δημοτικά ψηφοδέλτια.
Την εβδομάδα που πέρασε είχαμε νέες επίσημες ανακοινώσεις.
•Της επικεφαλής της ΕΟΡΔΑΪΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, Ιωάννας Ανδρονικίδου, η οποία εντείνει τις διαβουλεύσεις της με φορείς και πολίτες.
•Του Παναγιώτη Πλακεντά, ο οποίος προέβη σε επίσημη ανακοίνωση της πρόθεσής του, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας, αφήνοντας οριστικά την Περιφέρεια.
•Η Αθηνά Τερζοπούλου σε ανοικτή συγκέντρωση στο Δημαρχείο, προέβη σε ανακοίνωση αρχών και θέσεων και παράλληλα ανακοίνωσε τα πρώτα 23 ονόματα του συνδυασμού της.
• Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, φαίνεται να αναστέλλει το ενδιαφέρον του για κάθοδο στις εκλογές και να σταματά τις διαβουλεύσεις του εκτιμώντας ότι υπάρχει μεγάλος κατακερματισμός λόγω πολλών υποψηφιοτήτων.
• Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Κοκκινίδης έδωσε στη δημοσιότητα τους πρώτους 5 υποψηφίους Δημοτικούς του Συμβούλους ενώ συνεχίζει τις ενημερωτικές επαφές με φορείς.
• Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γιάννης Καραβασίλης προγραμμάτισε ανοικτή συγκέντρωση στο Δημαρχείο, το απόγευμα του Σαββάτου, όπου θα ανακοινώσει τις θέσεις του και μέρος των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.
• Η Αντωνία Χόλμπα συνεχίζει τις παρεμβάσεις της για θέματα που απασχολούν τον Δήμο και τους υπαλλήλους και εντείνει την κινητικότητα του συνδυασμού της.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team