Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Αυγενάκης: «Τα έξι δεκανίκια του κ. Τσίπρα καταργούν κάθε λέξη και έννοια του Συντάγματος»

Αυγενάκης: «Τα έξι δεκανίκια του κ. Τσίπρα καταργούν κάθε λέξη και έννοια του Συντάγματος»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

«Το χθεσινό πληρεξούσιο ευτελίζει στην ουσία την ελεύθερη βούληση των Βουλευτών. Δεν νοείται βουλευτής να χαρίζει εν λευκώ και προκαταβολικά την ψήφο του. Τίθεται θέμα ηθικής τάξης, και Συνταγματική εκτροπής», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, κ. Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στην τηλεόραση του «ANT και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα».

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

  • Ένα πληρεξούσιο έξι αλά-καρτ βουλευτών, τα έξι δεκανίκια του κ. Τσίπρα, καταργούν κάθε λέξη και έννοια του Συντάγματος. Στην αγωνία τους να κρατήσουν όρθια την κυβέρνηση δίνουν λευκή επιταγή στο κ. Τσίπρα.
  • Ο εκβιασμός του κ. Τσίπρα από τον κ. Καμμένο έχει καταλήξει να κηλιδώνει την Συνταγματική λειτουργία της Βουλής. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, ώστε ο Πρωθυπουργός να μην διστάζει να ευτελίζει ανοιχτά τους θεσμούς του Κοινοβουλίου, και να κατευθύνει εντολές προς τον Πρόεδρο της Βουλής λες και είναι υφιστάμενος του.
  • Ένας Πρωθυπουργός εκβιαζόμενος, ένας Πρωθυπουργός που κινητοποιείται από το αίσθημα φόβου, είναι ένας Πρωθυπουργός επικίνδυνος. Η Ελλάδα δεν αξίζει έναν τέτοιο Πρωθυπουργό.
  • Είναι πλέον εμφανής, μετά και την επιστολή του κ. Τσίπρα στον Πρόεδρο της Βουλής, η καθεστωτική αντίληψη που διέπει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η παντελής έλλειψη σεβασμού στον συνταγματικό διαχωρισμό των εξουσιών που διέπει την δημοκρατία της χώρας μας.


 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team