Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Αξιοποίηση της Βιβλιοθήκης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας της Π.Ε. Κοζάνης

Αξιοποίηση της Βιβλιοθήκης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας της Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στις βιβλιοθήκες του κτιρίου της Π.Ε. Κοζάνης (Νομαρχίας) υπάρχουν πολλά βιβλία διαφόρων ενοτήτων και κυρίως ιστορικών-λαογραφικών της περιοχής που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα σε μελετητές, ερευνητές και βιβλιόφιλους του τόπου μας.

Έτσι ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσούμαρης ζήτησε από την Αρχειονόμο-Βιβλιοθηκονόμο Ματίνα Βάμβα και σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε η καταγραφή και ταξινόμηση των υπαρχόντων βιβλίων και περιοδικών.

Στη συνέχεια ο κατάλογος αυτών δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα www.pdm.gov.gr και είναι προσβάσιμα σε όλους τους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης.

Συγχρόνως, με επιστολή του, ο κ. Τσούμαρης ενημέρωσε τους αρμόδιους των βιβλιοθηκών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη διαθεσιμότητα των βιβλίων σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος ενδιαφερόμενος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην κα. Ματίνα Βάμβα σε ωράριο εργασίας, στον 2ο όροφο της πρώην Νομαρχίας, επί της οδού Δημοκρατίας 27, Γραφείο 15 (ΕΠΤΑΚ), στο τηλ. 2461351566.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΒΙΒΛΙΩΝ

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ptolemeos Fm 05/03: Δείτε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ptolemeos Fm 05/03: Δείτε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr όπου έγινε συζήτηση μεταξύ άλλων ...