Αρχική > Ελλάδα > ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: » ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ»

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: » ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος καλεί τους καταναλωτές να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ανακύκλωσης, που διεξάγει με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, βγαίνοντας παράλληλα, για ακόμα μια φορά… κερδισμένοι!

_DKF6131

Έως και τις 5 Δεκεμβρίου όλοι οι πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος που διαθέτουν κάρτα AB plus μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ανακύκλωσης. Οι 10 διαγωνιζόμενοι που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες θα κερδίσουν τα ψώνια του μήνα, αξίας 300 ευρώ σε δωροεπιταγές των 6 ευρώ. Συγκεκριμένα από τις:

  • Έως τις 5 Δεκεμβρίου, οι πελάτες μπορούν να ανακυκλώσουν τις άδειες ανακυκλώσιμες συσκευασίες τους στα ΑΒητικά καταστήματα που διαθέτουν κέντρο ανακύκλωσης. Για όλες τις συσκευασίες αλουμινίου, λευκοσιδήρου, γυάλινων & πλαστικών μπουκαλιών, που οι καταναλωτές θα δίνουν προς ανακύκλωση, θα λαμβάνουν ειδικό απόκομμα στο οποίο θα αναγράφεται η αντίστοιχη ποσότητα, ώστε να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.
  • Από τις 7 έως 10 Δεκεμβρίου: Οι πελάτες θα καταθέσουν τα κουπόνια που έχουν συγκεντρώσει και θα συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής στην υποδοχή των καταστημάτων που διαθέτουν κέντρo ανακύκλωσης.
  • Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο ab.gr/plus.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να εφαρμόζει υπεύθυνες περιβαλλοντικές πολιτικές, ενώ παράλληλα παρακινεί τους εταίρους της να γίνουν και οι ίδιοι κοινωνοί των προγραμμάτων της, ενισχύοντας την οικολογική τους συνείδηση για ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξης της εταιρίας ΤΕΧΑΝ.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team