Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ασυνείδητοι δηλητηρίασαν σκυλιά με φόλες στην περιοχή των Πύργων – Τι καταγγέλλει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας

Ασυνείδητοι δηλητηρίασαν σκυλιά με φόλες στην περιοχή των Πύργων – Τι καταγγέλλει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Νέα κρούσματα δηλητηριάσεων ζώων σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, στην περιοχή των Πύργων Εορδαίας, όπου δύο κυνηγετικά σκυλιά και ένα οικόσιτο δηλητηριάστηκαν από φόλες που έριξαν ασυνείδητοι.
Σύμφωνα με την καταγγελία του Κυνηγητικού Συλλόγου Εορδαίας, στο facebook, το συμβάν συνέβη το Σάββατο σε περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Πύργων (Δεξαμενή-Αναδασώσεις- Παρατηρητήριο Πεδίου Βολής) του Δήμου Εορδαίας, όπου και δηλητηριάστηκαν δύο κυνηγετικά σκυλιά δίωξης και ένα σπιτόσκυλο ενώ αγνοείται άλλος ένας κυνηγετικός σκύλος δίωξης. «Από τη μανία του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ γλύτωσαν χάρη της άμεσης επέμβασης των θηροφυλάκων άλλα δύο κυνηγετικά σκυλιά δίωξης. Οι θηροφύλακες μετά από πολύωρη έρευνα εντόπισαν και περισυνέλλεξαν από την αναφερόμενη περιοχή συνολικά πέντε δηλητηριασμένα δολώματα και βοήθησαν στον εντοπισμό των νεκρών ζώων», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι κυνηγοί.

Σημείωσαν, δε, πως με την ίδια μέθοδο στην ίδια περιοχή δηλητηριάστηκαν στις 14-10-2017 τρία κυνηγετικά σκυλιά δίωξης για την θανάτωση των οποίων υποβλήθηκε από τους θηροφύλακες μήνυση κατά αγνώστων. Για το περιστατικό ενημερώθηκε από τους θηροφύλακες η Δασική Υπηρεσία για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team