Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Οι αρχές της πόλης και ο λαός παρακολουθούν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 1960 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 11/10/2017

Οι αρχές της πόλης και ο λαός παρακολουθούν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 1960 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 11/10/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο κεντρικό δρόμος, τα μπαλκόνια και η εξέδρα των επισήμων έχουν γεμίσει ασφυκτικά, από συμπολίτες μας, για να παρακολουθήσουν την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας  και του στρατού μας κατά την παρέλαση της Εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στην εξέδρα των επισήμων διακρίνουμε, από αριστερά: Τον επιθεωρητή στοιχειώδους (δημοτικής) εκπαίδευσης, Αμβροσίου, τον Αρχιμανδρίτη και προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Τριάδος  πατέρα Αλέξιο, το Δήμαρχο Κανιατσάκη Άγγελο, τον Στρατιωτικό Διοικητή, ταγματάρχη, Παπαργυρίου Πέτρο και αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων της περιοχής μας.

Στο αριστερό άκρο της εξέδρας διακρίνουμε τους:

Οικονομάκη Αντώνη (συμβολαιογράφο), Παπαγεωργίου Κωνσταντίνο (καθηγητή), Δάγκαλη Χρήστο (δικηγόρο) και Χατζηευστρατίου Βασίλειο (τ. Δήμαρχο), ενώ, στην αριστερά πλευρά δεσπόζει, εν μέσω γυναικών, ο Κυριάκου Χαρίσης (δάσκαλος-διευθυντής του 1ου Δημοτικού σχολείου).

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team