Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αποτρόπαιη πράξη αλιέα στην λίμνη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Διέλυσε το κρανίο νεαρού Αργυροπελεκάνου για ένα ψάρι

Αποτρόπαιη πράξη αλιέα στην λίμνη της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Διέλυσε το κρανίο νεαρού Αργυροπελεκάνου για ένα ψάρι

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την στιγμή που οι περισσότεροι ψαράδες στην λίμνη της Καστοριάς ταΐζουν τους Πελεκάνους κάποιος ασυνείδητος προκειμένου το άτυχο πουλί να μην αρπάξει ψάρι από τα δίχτυα το χτύπησε στο κεφάλι κατά πάσα πιθανότητα με κάποιο ξύλο που είχε στην βάρκα .

Ο άτυχος Αργυροπελεκάνος περιπλανήθηκε μία με δύο μέρες στην λίμνη με ανοιχτό το τραύμα στο κεφάλι μέχρι που έφτασε εξασθενημένος στην ακτή κοντά στο Ναυταθλητικό κέντρο της Καστοριάς όπου και τον εντόπισαν κάποιοι συμπολίτες οι οποίοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική η οποία το περισυνέλεξε.
Το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε στο σταθμό περίθαλψης Αγρίων Ζώων της Καστοριάς σε άσχημη κατάσταση και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Καταδικάζουμε την απάνθρωπη αυτή πράξη του ασυνείδητου ψαρά η οποία αμαυρώνει τον κλάδο των αλιέων στην λίμνη της Καστοριάς.

Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Καστοριάς γιατί όσες φορές χρειάστηκε να επέμβουν για κάποιο τραυματισμένο ζώο ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς

πηγή: kastorianiestia.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team