Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Απογοητευτική η εικόνα στα ΚΤΕΛ Κοζάνης – Η χαμηλότερη πασχαλινή κίνηση στα χρονικά

Απογοητευτική η εικόνα στα ΚΤΕΛ Κοζάνης – Η χαμηλότερη πασχαλινή κίνηση στα χρονικά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

 

Πρωτοφανής στα χρονικά χαμηλή κίνηση σε περίοδο εορτών του Πάσχα, είναι αυτή που παρατηρείται αυτές τις ημέρες στα ΚΤΕΛ Κοζάνης. Οι υπεύθυνοι του Οργανισμού έχουν εκπλαγεί δυσάρεστα και σημειώνουν πως «χειρότερη αντίστοιχη περίοδος δεν έχει υπάρξει».

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και η επίσκεψη του «e-ptolemeos» το πρωί της Μ. Πέμπτης στα ΚΤΕΛ Κοζάνης, όπου τίποτα δεν θύμιζε πασχαλινή κίνηση, αντιθέτως ήταν μικρότερη και από την κίνηση της καθημερινότητας. «Η κίνηση είναι πολύ υποτονική, δεν υπήρξε τέτοιο προηγούμενο σε περίοδο Πάσχα. Παλιότερα τα ΚΤΕΛ έσφυζαν από ζωή και δρομολογούσαμε συνεχώς πρόσθετα λεωφορεία για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος Ελευθέριος Πάλλας, ο οποίος απέδωσε το φαινόμενο στην οικονομική κρίση, λέγοντας ότι «δεν έχει λεφτά ο κόσμος, πώς να ταξιδέψει;».

Μόνο το Σαββατοκύριακο που έκλεισαν για τις διακοπές του Πάσχα Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ, δρομολογήθηκαν δύο – τρία λεωφορεία παραπάνω για Αθήνα, ενώ αντιστοίχως έφτασαν φοιτητές της περιοχής από την πρωτεύουσα και την συμπρωτεύουσα, τα Ιωάννινα κ.λ.π. Επίσης, Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή αναμένεται να έρθουν μερικοί ταξιδιώτες παραπάνω από Αθήνα και ίσως υπάρξει κάποιο έκτακτο δρομολόγιο. Όμως την φετινή περίοδο του Πάσχα, σύμφωνα με τον Ελ. Πάλλα, «νέκρωσαν τελείως οι γραμμές από τα χωριά προς Κοζάνη, αφού πρώτη φορά δεν ήρθε ο κόσμος από την επαρχία στην Κοζάνη να ψωνίσει».

Οι υπεύθυνοι των ΚΤΕΛ Κοζάνης αναμένουν μία μικρή αύξηση της κίνησης από Κοζάνη προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη την  Δευτέρα του Πάσχα. Ακόμη μεγαλύτερη αύξηση αναμένουν την Κυριακή του Θωμά από και προς Αθήνα – Θεσσαλονίκη με το άνοιγμα των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας