Αρχική > Παραπολιτικά > Άρχισαν τα όργανα…. – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 17 Ιουλίου

Άρχισαν τα όργανα…. – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 17 Ιουλίου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μετά την ανάπαυλα ενός μηνός, από την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των Δημοτικών εκλογών, ο νικηφόρος συνδυασμός ‘’Ενωμένη Εορδαία’’ αρχίζει τις δραστηριότητές του.

Μεθαύριο Παρασκευή, θα γίνει σύγκληση των εκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων και των επιλαχόντων, προκειμένου ν΄αρχίσουν οι προετοιμασίες εν’όψει της 1ης Σεπτεμβρίου, όπου θα αναλάβει καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή.

Όπως είναι γνωστό τα προβλήματα έχουν συσσωρευθεί και η νέα Δημοτική Αρχή, θα πρέπει πολύ γρήγορα να ξεδιπλώσει τις δραστηριότητες και τις παρεμβάσεις της.

Στην πρώτη φάση, θα γίνουν οι δημαιρεσίες για εκλογή προεδρείου και οικονομικής επιτροπής ενώ στη συνέχεια θα ορισθούν οι αντιδήμαρχοι και τα προεδρεία των Δημοτικών επιχειρήσεων και νομικών προσώπων.

Βέβαια τα επείγοντα θέματα αντιμετωπίζονται από τον Δήμαρχο Παναγιώτη Πλακεντά, ο οποίος αρκετές φορές μετέβη στην Αθήνα για θέμα Τηλεθέρμανσης και διαφόρων προγραμμάτων.

Παράλληλα από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη κλείνει διάφορα ζητήματα ώστε να παραδώσει τέλος Αυγούστου στη νέα περιφερειακή αρχή.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team