Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Από τα εγκαίνια λειτουργίας της ιδιόκτητης Εστίας του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών-Προσκοπίνες, 9 Οκτωβρίου 1994 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 13/04/2021

Από τα εγκαίνια λειτουργίας της ιδιόκτητης Εστίας του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών-Προσκοπίνες, 9 Οκτωβρίου 1994 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 13/04/2021

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με τις Ευλογίες της Εκκλησίας μας και το ενδιαφέρων της Διοίκησης και όχι μόνο, το σώμα Ελληνίδων οδηγών απέκτησε ιδιόκτητη του στέγη.

Το σχετικό τελετουργικό της Εκκλησίας μας τέλεσε ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Τριάδος Ιερέας, Βασίλειος Τερζόπουλος.

Ακολούθησε ομιλία της Προέδρου του ΣΕΟ ( Σώμα Ελληνίδων Οδηγών), Κεφαλίδου Κατερίνας που εξέφρασε τη χαρά της για την απόκτηση της ιδιόκτητης ΕΣΤΙΑΣ και ευχαρίστησε τους γνωστούς και άγνωστους που συνέβαλαν  στην απόκτηση της. Το στέκι αυτό θα αποτελέσει την Κιβωτό μιας Ευχάριστης  Δημιουργικής και Κοινωνικής των νέων μας..

Η Πρόεδρος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Πέτρο Τόττη για την προσφορά του ΣΕΟ 100.000.    Στην εκδήλωση παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό, η Έφορος Διοικήσεως του ΣΕΟ Δυτικής Μακεδονίας.   η κ Μαρία Εμίρη.

Παρέστησαν ακόμα, ο βουλευτής Ν, Κοζάνης Νίκος Παπαφιλίππου, ο Δήμαρχος κ, Κώστας Μαυρομάτης και η σύζυγος του Βάγια, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , Γιώργος Καζαντζής, ο  Αντιδήμαρχος Νίκος Πλακετάς, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Τόττης Πέτρος, Λεσγίδης Λευτέρης και πολλοί άλλοι.

Τα μέλη της Διοίκησης του ΣΕΟ Πτολεμαΐδος από αριστερά: Πασπάλη Ειρήνη ΄Έφορος, Χρηστίδου Μαρία μέλος, Παύλου Νατάσα Γραμματέας, Ναούμ Χρυσούλα Ταμίας και μέλη, Σακελαρίδου Γιώτα, Χαλεβοπούλου Νόνη, και Παρασκευά Αθηνά .

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Οι μουσικές επιλογές του e-ptolemeos.gr: John Stewart – Wingless Angels (1975)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος ...