Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Απίστευτο συμβάν σε σχολείο της Κοζάνης: Γονείς δεν επέτρεψαν να γίνουν rapid test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ!

Απίστευτο συμβάν σε σχολείο της Κοζάνης: Γονείς δεν επέτρεψαν να γίνουν rapid test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Ένα απίστευτο, πραγματικά, περιστατικό, σε σχέση με τα Rapid Test που υλοποιεί ο ΕΟΔΥ αυτές τις ημέρες σε σχολεία των ΠΕ Κοζάνης και Καστοριάς, περιγράφει σε ανάρτησή του στο facebook, γονέας παιδιού που φοιτά σε δημοτικό σχολείο της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο σχολείο όπου φοιτά η κόρη του, επρόκειτο την Τρίτη να γίνουν τεστ κορωνοϊού, για τα οποία εκ των προτέρων ζητήθηκε συγκατάθεση των γονέων. Όπως ο ίδιος αναφέρει από τα 300 παιδιά του σχολείου, θα συμμετείχαν στη δειγματοληψία περίπου 30, όσα τα παιδιά και οι οικογένειες που δέχθηκαν δηλαδή.
Ωστόσο, η δειγματοληψία δεν έγινε ποτέ, γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο: «Πήγε στο σχολείο επιτροπή συλλόγου γονέων από την δευτεροβάθμια και έκανε φασαρία στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν τα παιδιά και το κλιμάκιο να μην προχωρήσει στο τεστ υπό τέτοιες συνθήκες, λόγω ψυχολογικής πίεσης των παιδιών».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Για να σας περιγράψω σε τι χώρα ζούμε.

Στο δημοτικό σχολείο της Κωνσταντίνας θα γινόταν σήμερα δειγματοληπτικό Rapid Covid Test, ΜΟΝΟ στα παιδιά τα οποία θα συναινούσαν.

Αφού χτες συζητήσαμε με την Κωνσταντίνα για το αν θέλει να το κάνει (η Κωνσταντίνα είναι 7 ετών), δέχτηκε να το κάνει δείχνοντας εξαιρετικά υπεύθυνη στάση.

Τελικά σήμερα από τα περίπου 300 παιδιά του σχολείου θα συμμετείχαν περίπου 30. Τόσα είναι τα παιδιά και οι οικογένειες που δέχτηκαν.

Ωστόσο το τεστ δεν έγινε γιατί πήγε στο σχολείο επιτροπή συλλόγου γονέων από την δευτεροβάθμια και έκανε φασαρία στο κλμάκιο του ΕΟΔΔΥ με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν τα παιδιά και το κλιμάκιο να μην προχωρήσει στο τεστ υπό τέτοιες συνθήκες, λόγω ψυχολογικής πίεσης των παιδιών».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Κασαπίδη στο Λάζαρο Μαλούτα, για το Νοσοκομείο στην Εγνατία

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Εντύπωση προκάλεσε, η απάντηση του Περιφερειάρχη σε ερώτηση του «Πτολεμαίου», σχετικά με την πρόταση ...