Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αστυνομικό Δελτίο > Aπίστευτες καταστάσεις στο Δήμο Σερβίων-Στο αυτόφωρο ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Κυριακίδης-Του έκανε μήνυση ο πρόεδρος της Ελάτης!

Aπίστευτες καταστάσεις στο Δήμο Σερβίων-Στο αυτόφωρο ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Κυριακίδης-Του έκανε μήνυση ο πρόεδρος της Ελάτης!

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Λίγες ημέρες πριν λήξει η θητεία της «περίφημης» δημοτικής αρχής Κοσματόπουλου, συνεχίζονται τα ευτράπελα και οι απίθανες καταστάσεις στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, σήμερα το πρωί συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Θόδωρος Κυρακίδης, μετά από σε βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο νυν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελάτης Λευτέρης Παλούκας!

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο τελευταίος φέρεται να πήγε χθες στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα Ελάτης για να αφαιρέσει κλιματιστικά, τα οποία, όπως υποστηρίζει, τοποθέτησε ο ίδιος, ιδίοις δαπάναις, ως πρόεδρος της Κοινότητας την περασμένη πενταετία.

Λίγο αργότερα, ενημερωθείς πιθανότατα από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ελάτης Γιάννη Τσιτσόπουλο, έφτασε στο χωριό ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Κυριακίδης, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία που πήγε στον Λευτέρη Παλούκα, με τον τελευταίο να υποβάλει στη συνέχεια μήνυση!

Ο απερχόμενος αντιδήμαρχος, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, συνελήφθη σήμερα το πρωί από άντρες του ΑΤ Σερβίων και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: kozanimedia.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team