Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Απεβίωσε ο Λευτέρης Λεσγίδης

Απεβίωσε ο Λευτέρης Λεσγίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Εντελώς πρόωρα, μετά πολύχρονο αγώνα με την ασθένεια απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας, σε ηλικία μόλις 62 ετών, ο Αρχιτέκτων Μηχανικός Λευτέρης Λεσγίδης.

Ευρύτερα  γνωστός στην κοινωνία της Πτολεμαΐδας, ο συμπολίτης μας ήταν γιος του Δικηγόρου Χρήστου Λεσγίδη και της Εκπαιδευτικού Κίτσας Λεσγίδη.

Με πολλά ενδιαφέροντα για την τοπική μας κοινωνία και έντονη ενασχόληση για τα κοινά, ο Λευτέρης Λεσγίδης πρόσφερε στην περιοχή μας που υπεραγαπούσε.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος (εκλεγόμενος πρώτος) υποψήφιος Δήμαρχος Πτολεμαΐδας, Νομαρχιακός Σύμβουλος Αντινομάρχης, μέλος του Δ.Σ. της ΑΝΚΟ και μέλος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας.

Διέπρεψε στον επαγγελματικό τομέα ως μηχανικός και εργολάβος οικοδομών, ενώ για ένα μεγάλο διάστημα υπήρξε και εκδότης, εκδίδοντας στην Πτολεμαΐδα την εφημερίδα ‘’ΠΡΟΤΑΣΗ’’.

Έχαιρε της εκτίμησης των συμπολιτών του, για το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και όλοι είχαν έναν καλό λόγο για την προσωπικότητα και την δραστηριότητά του.

Ευτύχησε να αποκτήσει μία εξαιρετική οικογένεια με την σύζυγό του Ελένη Σιαπαλίδου Μηχανικό και την κόρη του Χριστίνα που κυριολεκτικά τους  λάτρευε.

Μαζί τους έδωσε τον πολύχρονο αγώνα για την υγεία του, έχοντας την υποδειγματική τους συμπαράσταση και αγάπη.

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε την λύπη στους πολυάριθμους φίλους του, στην Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιοχή.

Πλήθος τα μηνύματα, τα συλλυπητήρια και τα ψηφίσματα από φυσικά πρόσωπα και φορείς.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, σήμερα Τρίτη στις 1 το μεσημέρι.

Οι συντελεστές της Pougaridis Media συντετριμμένοι  εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη τους, ευχόμενοι στον φίλο Λευτέρη αιωνία ανάπαυση, και παρηγοριά στους οικείους του.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: Νέα μέτρα- Τα καταστήματα θα λειτουργούν μόνο με την διαδικασία του clickaway και click inside μόνο για ένδυση – υπόδηση και βιβλιοπωλεία -Νέο ωράριο

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Μέτρα από 4 έως 16 Μαρτίου 2021 Κυρίες και Κύριοι, Σε συνέχεια της ανακοίνωσης ...