Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Απειλή λουκέτου στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας

Απειλή λουκέτου στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Αντιμέτωπο με λουκέτο βρίσκεται το Τελωνείο Πτολεμαΐδας, εάν δεν παραχωρηθεί σύντομα κάποιος δημοτικός χώρος για τη στέγασή του, όπως προειδοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Μίχος, στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι και πριν 4 μήνες είχε ενημερώσει το Δ.Σ. ότι γίνονται κάποιες ενέργειες για την μεταφορά του Τελωνείου Πτολεμαΐδας στην Κοζάνη και είχε ζητήσει να παραχωρηθεί κάποιος δημοτικός χώρος για τη στέγασή του, διότι στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο κτήριο, κάτι που όμως δεν προχώρησε, αν και, όπως έχει πληροφορηθεί, ο Δήμος έλαβε πριν δύο μήνες το έγγραφο με τις απαιτούμενες προδιαγραφές για το χώρο στέγασης της εν λόγω υπηρεσίας. Ζήτησε λοιπόν να πληροφορηθεί γιατί δεν βρέθηκε τόσο καιρό αυτός ο χώρος και υπάρχει πλέον κίνδυνος να φύγει αυτή η υπηρεσία στην Κοζάνη, καθώς ο Δήμος Κοζάνης έχει πάρει απόφαση για παραχώρηση χώρου για τη στέγαση της υπηρεσίας.

Απαντώντας ο δημαρχεύων αντιδήμαρχος Γιάννης Αριστερίδης, είπε ότι το θέμα μεταφοράς της εν λόγω υπηρεσίας στην Κοζάνη κινήθηκε με πρωτοβουλία υπαλλήλου του Τελωνείου που κατοικεί στην Κοζάνη και θέλει να αποφύγει την καθημερινή μετακίνηση, αλλά ότι με παρέμβαση που έχει γίνει «πάγωσε» προς το παρόν το θέμα και θα πρέπει να το δει πλέον η νέα δημοτική αρχή. Διότι οι προσπάθειες που έγιναν για εξεύρεση κατάλληλου κτηρίου για τη στέγαση του Τελωνείου στην Πτολεμαΐδα δεν τελεσφόρησαν μέχρι στιγμής.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Παράταση αιτήσεων για το πρόγραμμα των 5 εκ. ευρώ για τη «Στήριξη Ρευστότητας σε Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με απόφαση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας αποφασίστηκε να δοθεί παράταση αιτήσεων μέχρι 31 Μαρτίου για το πρόγραμμα ενίσχυσης ...