Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > «Απάτη πόνου» από επιτήδειους με θύμα τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κοζάνης – Κάλεσμα του Συλλόγου για την μη δωρεά χρημάτων

«Απάτη πόνου» από επιτήδειους με θύμα τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κοζάνης – Κάλεσμα του Συλλόγου για την μη δωρεά χρημάτων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κοζάνης κατέβαλλαν υπεράνθρωπες και συνεχείς προσπάθειες, προκειμένου η οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου να στηριχτεί στις αρχές της αξιοπρέπειας και του σεβασμού, οι οποίες ούτε αγοράζονται ούτε πωλούνται. Για άλλη μια φορά έχουν παρατηρηθεί κρούσματα εξαπάτησης από συγκεκριμένα άτομα   στην πόλη της Κοζάνης, χρησιμοποιώντας το όνομα του Συλλόγου προς είσπραξη χρημάτων.

Ενημερώνουν την κοινωνία της Κοζάνης πως ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης ουδέποτε προέβη σε τέτοιου είδους ενέργειες (είσπραξη χρημάτων). Σε κάθε περίπτωση ανάγκης προσπαθούμε να βρούμε τρόπους και λύσεις για το κάθε περιστατικό, έτσι ώστε να μην προσβάλλουν ούτε τον παθών, αλλά ούτε και τον σύλλογο.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης απευθύνει ευρύ κάλεσμα προς την κοινωνία της Κοζάνης (καταστήματα-πολίτες) να μην συμμετέχει σε τέτοιου είδους δωρεές χρημάτων.

 

Για το Δ.Σ.

η Πρόεδρος

Φανή Δινοπούλου

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team