Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Απάντηση μέσω twitter της Κεραμέως σε Τσίπρα περί «εκδικητικής» απόφασης αναστολής λειτουργίας των 6 τμημάτων στη Δ. Μακεδονία: «Ιδρύθηκαν παράνομα – Τροπολογίες των τελευταίων λεπτών» – Και το Τμήμα Οπτικοακουστικών Μέσων

Απάντηση μέσω twitter της Κεραμέως σε Τσίπρα περί «εκδικητικής» απόφασης αναστολής λειτουργίας των 6 τμημάτων στη Δ. Μακεδονία: «Ιδρύθηκαν παράνομα – Τροπολογίες των τελευταίων λεπτών» – Και το Τμήμα Οπτικοακουστικών Μέσων

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με …άρωμα Δυτικής Μακεδονίας ήταν η απάντηση μέσω twitter της Υπουργού Παιδείας Νίκος Κεραμέως στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και στα όσα ο ίδιος είχε γράψει στο Twitter περί «εκδικητικής» απόφασης για αναστολή της λειτουργίας των έξι πανεπιστημιακών τμημάτων.

Συγκεκριμένα η υπουργός με ανάρτησή της κάνει λόγο για τροπολογίες «των τελευταίων λεπτών», αναφερόμενη μεταξύ άλλων και στο τμήμα Οπτικοακουστικών Μέσων του Πανεπιστημίου με έδρα τη Φλώρινα, που είχε ανακοινώσει η προηγούμενη Κυβέρνηση , μάλιστα postαρε και τη σχετική φωτογραφία με τη τροπολογία.

Η ανάρτηση της Ν. Κεραμέως:

«Κύριε Τσίπρα πέρα από το ότι τα πανεπιστημιακά τμήματα, των οποίων η έναρξη ανεστάλη για να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία ιδρύθηκαν παράνομα, χωρίς τη γνώμη της ΑΔΙΠ, χωρίς ουσιαστικές μελέτες, χωρίς σχεδιασμό, ας θυμηθούμε επιπλέον τις βουλευτικές σας τροπολογίες των τελευταίων λεπτών ίδρυσης κάποιων εξ αυτών».

O Αλέξης Τσίπρας είχε γράψει στο Twitter:
«Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, πρέπει να αποσύρει την άστοχη και εκδικητική απόφασή της για την αναστολή της λειτουργίας έξι τμημάτων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας».

Δείτε τα επίμαχα tweet

Μια από τις 2 σχετικές τροπολογίες που πόσταρε η υπουργός


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team