Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μόλις 78 πρόστιμα στο Ν. Κοζάνης για άσκοπες μετακινήσεις από την έναρξη επιβολής των μέτρων – Χιλιάδες οι έλεγχοι της αστυνομίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μόλις 78 πρόστιμα στο Ν. Κοζάνης για άσκοπες μετακινήσεις από την έναρξη επιβολής των μέτρων – Χιλιάδες οι έλεγχοι της αστυνομίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Απόλυτα συμμορφωμένοι με την επιβολή των περιοριστικών μέτρων εμφανίζονται οι κάτοικοι του Νομού Κοζάνης, αφού σύμφωνα και με τα στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, από τις 23 Μαρτίου, οπότε και επιβλήθηκαν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, επιβλήθηκαν μόλις 78 πρόστιμα για παραβάσεις, ενώ έγιναν χιλιάδες έλεγχοι, τόσο σε πεζούς όσο και σε οχήματα.

Ενδεικτικά, όπως ανέφερε στον «Π» ο αστυνομικός διευθυντής Κοζάνης Σπυρίδων Διόγκαρης, από τις 23/3 μέχρι και χθες 1 Απριλίου, διενεργήθηκαν 5.283 έλεγχοι σε πεζούς πολίτες και 3.680 έλεγχοι σε οδηγούς οχημάτων. Από τους ελέγχους επιβλήθηκαν μόλις 78 πρόστιμα, από πολίτες που δεν είχαν φροντίσει να δικαιολογήσουν την έξοδό τους ως έπρεπε.  Όπως σημειώνει ο κ. Διόγκαρης, φαίνεται πως υπάρχει συμμόρφωση των πολιτών.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πανελλαδικά στοιχεία της ΕΛΑΣ, χθες 1η Απριλίου σε όλη τη Δυτική Μακεδονία σημειώθηκαν επτά παραβάσεις.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team