Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Αντιπροσωπεία του Δήμου Πτολεμαΐδας στο νεοσύστατο πάρκο της Εγκώμης στην Κύπρο το 1997 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 26/07/2017

Αντιπροσωπεία του Δήμου Πτολεμαΐδας στο νεοσύστατο πάρκο της Εγκώμης στην Κύπρο το 1997 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 26/07/2017

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


20 Ιουνίου 1997, η αντιπροσωπεία του Δήμου Πτολεμαϊδος στην αδελφή πόλη της Κύπρου Έγκωμη.

Στη φώτο μας οι δύο αντιπροσωπείες, στο χώρο του νεοσύστατου πάρκου της Έγκωμης  με την ονομασία ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, η αντιπροσωπεία του Δήμου Πτολεμαΐδος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο, Πέτρο Τόττη, που λόγοι υπηρεσιακοί τον κράτησαν στην Αθήνα για ένα διήμερο, φύτευσε ένα πλατάνι με την ευχή, να ριζώσει, να δυναμώσει να αναπτυχθεί  και η δροσιά του καλύπτει όλο το νησί της Κύπρου.

Στη φώτο μας, διακρίνουμε, από αριστερά: τις τρείς γνωστές μας-άγνωστες κυρίες της Έγκωμης, το Δημοτικό Σύμβουλο, Ναούμ Νίκο, τον Γράφοντα, Πρόεδρο του Δ.Σ, Γ. Καζαντζή και δίπλα του την γνωστή μας- άγνωστη εκ Κύπρου, τη σύζυγο του Δημάρχου μας, Γιαννούλα Τόττη, το Δήμαρχο Έγκωμης, Γιάννη Καλλή, την Αντιδήμαρχο, Φωτεινή Πέκου, την υπάλληλο του Δήμου μας και Δημοσιογράφο, Κούλα Πουλασουχίδου,  και κλείνει την ομήγυρη  ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδος, Ντίνος Χατζηεφραιμίδης.

Σημειώνουμε πως και η αντιπροσωπεία της Κύπρου, φύτευσε αντίστοιχα ένα δέντρο στην οδό Κύπρου της πόλης, σε προηγούμενη έλευση της στην πόλη μας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team