Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Άνθιμος Μπιτάκης: Όλοι μαζί τηρώντας πιο σχολαστικά και κατά γράμμα τα πρωτόκολλα, τους κανόνες και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ.) να αποτρέψουμε την περαιτέρω διάδοση του κορονοϊου στη πόλη μας

Άνθιμος Μπιτάκης: Όλοι μαζί τηρώντας πιο σχολαστικά και κατά γράμμα τα πρωτόκολλα, τους κανόνες και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ.) να αποτρέψουμε την περαιτέρω διάδοση του κορονοϊου στη πόλη μας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Μήνυμα προς τους πολίτες του Δήμου Αμυνταίου έτσι ώστε τηρώντας τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ να αποτραπεί η διάδοση του κορωνοϊού στη περιοχή απευθύνει ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αμυνταίου αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε στα Μ.Μ.Ε.:

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

τις τελευταίες μέρες ο δήμος μας βρίσκεται αντιμέτωπος με εγχώρια κρούσματα κορονοϊου που έκαναν την εμφάνιση τους, ενώ σε κατάσταση επιπέδου 4 με προσωρινό lockdown 14 ημερών τέθηκε και ο γειτονικός Νομός Κοζάνης.

            Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, ώστε όλοι μαζί τηρώντας πιο σχολαστικά και κατά γράμμα τα πρωτόκολλα, τους κανόνες και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ.) να αποτρέψουμε την περαιτέρω διάδοση του κορονοϊου στη πόλη μας.

            Η πιστή τήρηση στις οδηγίες των αρμόδιων ιατρικών – επιστημονικών  φορέων και η απόλυτη συμμόρφωση στα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού, δεν αποτελεί καταναγκασμό, αλλά αυτονόητη υποχρέωση μας τόσο για την ατομική προστασία μας όσο και για την προστασία των πιο ευάλωτων ομάδων.

            Τούτες τις ώρες όλοι πρέπει να φανούμε αντάξιοι για την αντιμετώπιση και αυτού του προβλήματος με αλληλεγγύη και κοινωνική υπευθυνότητα.

                                                                                                Γραφείο Τύπου

                                                                                            Δημάρχου Αμυνταίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Έκτακτη συνεδρίαση (διά περιφοράς μέσω τηλεφώνου) του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Εορδαίας σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: O Παναγιώτης Χατζόπουλος (Πανίκας) από την Πτολεμαΐδα επέστρεψε στον «Πιο ...