Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Άνθιμος Μπιτάκης για Τηλεθέρμανση θα είμαστε έτοιμοι Αύγουστο η ολοκλήρωση Σεπτέμβριο οι δοκιμές (βίντεο)

Άνθιμος Μπιτάκης για Τηλεθέρμανση θα είμαστε έτοιμοι Αύγουστο η ολοκλήρωση Σεπτέμβριο οι δοκιμές (βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την ετοιμότητα για την λειτουργία της τηλεθέρμανσης Αμυνταίου τον Οκτώβριο ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Άνθιμος Μπιτάκης μιλώντας στην Παρασκευή 19 Ιουνίου στο ράδιο Λέχοβο 97.1.

Ο κ Μπιτάκης τόνισε ότι τέλη Αυγούστου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και τον Σεπτέμβριο θα γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές ώστε αρχές Οκτωβρίου να δοθεί η θερμική ενέργεια στους καταναλωτές.

Ο κ Μπιτάκης ήταν καλεσμένος με αφορμή την επίσκεψη του Συντονιστή για τη δίκαιη μετάβαση Κωνσταντίνου Μουσουρούλη στην ΠΕ Φλώρινας, στον οποίο τονίστηκε η αδικία που υφίσταται ο δήμος Αμυνταίου ο πρώτος που έχει υποστεί τις συνέπειες από την απολιγνιτοποίηση.

Πηγή: radio-lehovo.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων απαντά στη Γεωργία Ζεμπιλιάδου – Κάνει λόγο για καλλιέργεια κλίματος εκφοβισμού

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Με μεγάλη λύπη παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα της περιφερειακής συμβούλου και επικεφαλής ...