Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Άνθιμος Μπιτάκης για κορωνοϊό: Τούτες τις ώρες όλοι πρέπει να φανούμε αντάξιοι της κοινωνικής μας ευθύνης

Άνθιμος Μπιτάκης για κορωνοϊό: Τούτες τις ώρες όλοι πρέπει να φανούμε αντάξιοι της κοινωνικής μας ευθύνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μήνυμα του δημάρχου Αμυνταίου, Άνθιμου Μπιτάκη για την έξαρση του κορωνοϊού:

»   Συμπολίτισσες και συμπολίτες, τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στον Δήμο μας. Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες κι είναι σημαντικό ΟΛΟΙ μας να φερόμαστε με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, προκειμένου να αποτρέψουμε την περαιτέρω διάδοση του κορονοϊού στον Δήμο Αμυνταίου.

Καλούμε τους πολίτες να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα ατομικής υγιεινής και να λαμβάνουν υπόψη τους πάντα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας(ΕΟΔΥ). Η πιστή τήρηση στις οδηγίες των αρμόδιων ιατρικών – επιστημονικών φορέων και η απόλυτη συμμόρφωση στα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού, δεν αποτελεί καταναγκασμό, αλλά αυτονόητη υποχρέωση μας τόσο για την ατομική προστασία μας όσο και για την προστασία των πιο ευάλωτων ομάδων.

Επίσης παρακαλούμε τους Δημότες και όσους συναλλάσσονται με  τις υπηρεσίες του Δήμου, για τη δική τους ασφάλεια να εξυπηρετούνται μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Να προσέρχονται στις υπηρεσίες του Δήμου Αμυνταίου μόνο για επείγουσες υποθέσεις, στις οποίες υπάρχουν προθεσμίες και δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν αργότερα.

Τούτες τις ώρες όλοι πρέπει να φανούμε αντάξιοι της κοινωνικής μας ευθύνης για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος με αλληλεγγύη και υπευθυνότητα».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Νέο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων – ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος έως 15 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, Πρώτα από όλα θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη! Με πίστη, ...