Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Άνθιμος Κατιρτζόγλου: 10 λόγοι για να δείτε τους «Νευρικούς Εραστές 2 ½» στο θέατρο Αυλαία

Άνθιμος Κατιρτζόγλου: 10 λόγοι για να δείτε τους «Νευρικούς Εραστές 2 ½» στο θέατρο Αυλαία

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Για τη μαύρη κωμωδία  που εισχωρεί στα προβλήματα μιας σχέσης και επιβεβαιώνει μία αλήθεια: «μην πιστεύεις ό,τι βλέπεις», ο συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης της παράστασης  Άνθιμος Κατιρτζόγλου, παραθέτει 10 βασικούς λόγους για να δείτε τους «Νευρικούς Εραστές 2 ½» στο Θέατρο Αυλαία από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.
 
1) Είναι πολύ πιθανό να ταυτιστεί ο θεατής με κάποιον από τους ρόλους του έργου. Η υπερπροστατευτική μητέρα, ο άντρας και η σύζυγος του, η φίλη, το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, ο δικηγόρος που πρέπει να ισορροπήσει μία κατάσταση και ο οποίος θα μπορούσε να είναι ένας οικογενειακός φίλος που θέλει το καλό και των δύο.
 
2)  Ο κόσμος θα γελάσει πολύ. Στις μέρες μας το χιούμορ είναι απαραίτητο.
 
3)  Θα προβληματιστεί. Πολλές από τις κωμικές σκηνές κρύβουν μία αλήθεια που έχουμε βιώσει εμείς ή κάποιοι κοντινοί μας άνθρωποι και θα συναντήσουμε ίσως και την λύση.
 
4) Ο θεατής θα αντιμετωπίσει μία ανατροπή, όπως άλλωστε ανατροπές συναντάμε και στην πραγματική μας ζωή.. γιατί η ζωή είναι ένας καθρέφτης.. βλέπουμε το ψεύτικο είδωλο μας.
 
5) Είναι ένα έργο για όλες τις ηλικίες.
 
6) Ο θεατής, μέσα από το γέλιο, θα μπει σε μία διαδικασία να αναρωτηθεί ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος στις ανθρώπινες σχέσεις.
 
7) Γιατί τα σχόλια του κόσμου που το είδε την πρώτη χρονιά, μας δείχνουν ότι πρέπει να το δουν και περισσότεροι.
Διαβάστε περισσότερα εδώ…
 
Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team