Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Άνοιξε τις πύλες της η 20η Ανθοκομική Έκθεση Πτολεμαΐδας

Άνοιξε τις πύλες της η 20η Ανθοκομική Έκθεση Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ευωδιές και χρώματα πλημμύρισε ο χώρος της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας, καθώς ξεκίνησε επίσημα από την Πέμπτη 16 Μαΐου η 20η Ανθοκομική έκθεση του Δήμου Εορδαίας, προσελκύοντας κατοίκους από την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας καθώς αποτελεί ένα πετυχημένο  θεσμό της περιοχής.

Την έναρξη της έκθεσης κήρυξε υπό βροχή, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ο Αντιδήμαρχος Εορδαίας Γιάννης Αριστερίδης, ευχόμενος καλή επιτυχία στη φετινή διοργάνωση, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Κώστας Σερσέμης, κάλεσαν τους πολίτες να την αγκαλιάσουν και να ομορφύνουν τις αυλές τους και την πόλη με λουλούδια και φυτά, ευχαριστώντας ταυτόχρονα όλους όσους συνέβαλλαν στη διοργάνωση της έκθεσης.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Δήμο Εορδαίας, το Τμήμα Περιβάλλοντος και το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Εορδαίας, σε συνεργασία με τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Κεντρικής Μακεδονίας, τα μέλη του οποίου διαθέτουν τα φυτά και τα λουλούδια από τα φυτώριά τους σε τιμές χονδρικής.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Δευτέρα 20 Μαΐου.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πέθανε ξαφνικά ο πρώην αντινομάρχης Κοζάνης και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Νανόπουλος-Το γεμάτο συγκίνηση μήνυμα του Πάσχου Μητλιάγκα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Είναι από τις ειδήσεις που σε συγκλονίζουν και σε διαλύουν. Τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου , έφυγε ...