Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Άνοιξε η αγορά της Κοζάνης- Αισιοδοξία και χαμόγελο στους εμπόρους

Άνοιξε η αγορά της Κοζάνης- Αισιοδοξία και χαμόγελο στους εμπόρους

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Με τους έμπορους της Κοζάνης να δηλώνουν αισιόδοξοι πως τα σταδιακά η αγορά θα επιστρέψει σε κανονικά επίπεδα, άνοιξαν σήμερα μετά από σχεδόν 2 μήνες τα καταστήματα της πόλης. Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και διατηρώντας όλοι σοβαρότητα και ψυχραιμία, οι έμποροι της Κοζάνης βρέθηκαν με μεγάλη ανυπομονησία στις θέσεις τους για να λειτουργήσουν «με χαμόγελο ακόμα και πίσω από τις μάσκες», όπως είπε στο e-ptolemeos.gr ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Αθανάσιος Δραγατσίκας.

Ο κ. Δραγατσίκας επίσης δήλωσε «Για 2 μήνες περιμέναμε υπομονετικά αυτή τη μέρα. Με σοβαρότητα και ψυχραιμία πήραμε όποιες αποφάσεις ήταν να πάρουμε. Διεκδικήσαμε ότι μπορέσαμε μαζί με το ανώτερο συνδικαλιστικό μας όργανο και αυτοί με τη σειρά τους πίεσαν την κυβέρνηση για να γίνουν κάποια πράγματα από τα οποία κάποια έγιναν και κάποια είναι σε αναμονή.

Μιλάμε για μια νέα κανονικότητα και πραγματικότητα. Η αγορά δεν θα είναι όπως τη ξέραμε αλλά δεν παύει να είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας.

Ζητάμε από το κόσμο να βγει στην αγορά και να μη φοβάται για την ασφάλεια του.

Τα καταστήματα τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά) ενώ τηρείται και η απόσταση ανάμεσα σε πελάτες και εργαζομένους και πιστεύω ότι θα πάμε καλά.

Ζητάμε υπομονή από συναδέλφους και κόσμο και ας ήμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά.

Θα παλέψουμε και όλοι μαζί θα κερδίσουμε το στοίχημα της ανάκαμψης.

Ο κόσμος έχει βγει σήμερα γιατί και έχουν δημιουργηθεί ανάγκες αλλά και γιατί έχει την ανάγκη να βγει να κάνει τη βόλτα του να δει βιτρίνες και να αλλάξει τη ψυχολογία του»

Για μια χαρούμενη μέρα του εμπορικού κόσμου έκανε λόγο ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Θανάσης Σβώλης, με τους καταστηματάρχες να περιμένουν από τον κόσμο να στηρίξει την τοπική αγορά. Οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί όλη αυτή την περίοδο, σε συνδυασμό με τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ευνόησαν σε μεγάλο βαθμό την αγορά της Κοζάνης με τους καταναλωτές να δείχνουν πως όντως ανέμεναν το άνοιγμα των καταστημάτων.

Ο κ. Σβώλης επίσης τόνισε ότι όλοι οι συνάδελφοι έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως αντισηπτικά, γάντια και μάσκες ενώ τηρούνται και οι αποστάσεις..

Επικρατεί σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό κλίμα και ήμαστε αισιόδοξοι.


Βάσω Σάφη- Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team