Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Άνοιγμα» προς τα μέλη για οικονομική ενίσχυση από τη ΝΔ – Οικονομική Επιτροπή Πόρων και Διαφάνειας σύστησε η ΝΟΔΕ Κοζάνης

«Άνοιγμα» προς τα μέλη για οικονομική ενίσχυση από τη ΝΔ – Οικονομική Επιτροπή Πόρων και Διαφάνειας σύστησε η ΝΟΔΕ Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

Στη σύσταση Οικονομικής Επιτροπής Πόρων και Διαφάνειας προχωράει η Νομαρχιακή Οργάνωση Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει εκλογών. Στόχος είναι να ενισχυθεί το κόμμα ενόψει εκλογών, μέσα από διαδικασίες διαφάνειας. Όπως εξήγησαν στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στη ΝΟΔΕ Κοζάνης,  η εν λόγω επιτροπή συστήνεται σε όλη την Ελλάδα και τοπικά έλαβε μορφή στις 11/01 και αποτελείται από 20 άτομα.
Η εν λόγω οικονομική εξόρμηση έχει ως στόχο την ενίσχυση του κόμματος, με λίγα χρήματα από όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη και θα έχει τη μορφή είτε μιας εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης είτε με πάγια τραπεζική εντολή με τα ποσά των 20, 50 ή 100 ευρώ το μήνα. «Στόχος μας είναι η διαφάνεια», τόνισε μιλώντας στο «e-ptolemeos.gr» ο κ. Κακάλης, λέγοντας επιπρόσθετα πως μέσω της εν λόγω εισφοράς το 10% θα έχει έκπτωση φόρου. Ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να μπει στην εν λόγω διαδικασία, τονίζοντας τη διαφάνεια που υπάρχει στο εγχείρημα, το οποίο έχει σαν σκοπό την περιστολή των εξόδων και την ενίσχυση του κόμματος.

Όλα αυτά θα δρουν επιπρόσθετα της συνδρομής, που ανέρχεται στα 12, 24 ή 30 ευρώ σε ετήσια βάση, διετία ή τριετία, αντίστοιχα.

Την επιτροπή απαρτίζουν οι: Γιώργος Αντωνιάδης, Γιώργος Βαβλιάρας, Φώτης Γκούπας, Ευστάθιος Θεοφυλακτίδης, Αθανάσιος Κακάλης, Καλέση Μηνοδώρα, Παντελής Καρακασίδης, Στέργιος Κιάνας, Ευάγγελος Λιάκος, Μενέλαος Μακρυγιάννης, Δημήτριος Μαρμαράς, Άννα Νανοπούλου, Δημήτρης Παπαβραμίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Χρήστος Παραλης, Χρήστος Σάββας, Νικόλαος Σαρρής, Κωνσταντίνος Τζιούτζιος, Γρηγόρης Τσιούμαρης, Αναστάσιος Φούντογλου.

 

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη