Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Κοζάνη: Ανοίγει τις πύλες του το Λιάπειο Κολυμβητήριο- Γιάννης Τσιομπάνος: «Προσβολή η στέρηση τέτοιων εγκαταστάσεων από τους πολίτες- Λαϊκισμός από τον πρώην Δήμαρχο»

Κοζάνη: Ανοίγει τις πύλες του το Λιάπειο Κολυμβητήριο- Γιάννης Τσιομπάνος: «Προσβολή η στέρηση τέτοιων εγκαταστάσεων από τους πολίτες- Λαϊκισμός από τον πρώην Δήμαρχο»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την επαναλειτουργία του Λιάπειου Κολυμβητηρίου Κοζάνης για τη νέα χρονιά, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ώστε να δώσει στη δημοσιότητα και τις ώρες λειτουργίας.

Ο νέος Πρόεδρος του Οργανισμού, Γιάννης Τσιομπάνος, χαρακτήρισε στολίδι το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο και παρακαταθήκη για τη νέα γενιά, ενώ τόνισε πως «σήμερα ανοίγει τις πύλες του στο κοινό του Δήμου». Ο κ. Τσιομπάνος κάλεσε όλους τους πολίτες να έρθουν στον κολυμβητήριο και να απολαύσουν τις υπηρεσίες που «στερήθηκαν για ένα χρόνο» σχολιάζοντας μάλιστα πως κάτι τέτοιο «αποτελεί προσβολή για όλους».

Για προσπάθεια να λειτουργήσουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις ολοκληρωμένα, έκανε λόγο ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού, Ζήσης Μάρας, ευχαριστώντας παράλληλα το προσωπικό του Δήμου για τις ενέργειες που έκανε ώστε να ανοίξει γρήγορα το κολυμβητήριο.

Επίσης τόνισε πως η διοίκηση του ΟΑΠΝ θα δώσει τις επόμενες ημέρες και το ωράριο λειτουργίας τον κλειστών γυμναστηρίων, κάτι το οποίο συμβαίνει για τελευταία φορά όπως είπε, καθώς από την νέα χρονιά το πρόγραμμα θα βγαίνει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Στο κολυμβητήριο φυσικά μπορούν να γίνονται και μαθήματα από δασκάλους κολύμβησης οι οποίοι πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις υπηρεσίες του ΟΑΠΝ

«Λαϊκισμός από τον πρώην Δήμαρχο»

Σε ερώτηση του «Π» σχετικά με τη δημόσια κόντρα των παρατάξεων Μαλούτα- Ιωαννίδη σε ότι έχει να κάνει με το κολυμβητήριο, αλλά και με το ποιους ο ίδιος εννοούσε με τη χθεσινή του ανάρτηση περί «ανωνυμίας» και «γκεμπελιστών», ο Γιάννης Τσιομπάνος αφού στην αρχή αρκέστηκε στο να πει «ο νοών νοείτω», στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δήλωση του πρώην Δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη, για το Λιάπειο Κολυμβητήριο το όποιο χαρακτήρισε «κουφάρι», σημειώνοντας: «Νομίζω πως τέτοιες δηλώσεις αγγίζουν τα όρια του λαϊκισμού».

Σε ότι έχει να κάνει με τις διαδικασίες κατεδάφισης ή όχι της στέγης στο κολυμβητήριο του ΔΑΚ, ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ σημείωσε πως αναμένονται οι μελέτες από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας