Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ανοιχτή επιστολή της Δώρας Καλέση Αυλογιάρη στα μέλη της ΔΗΜΤΟ Εορδαίας

Ανοιχτή επιστολή της Δώρας Καλέση Αυλογιάρη στα μέλη της ΔΗΜΤΟ Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητοί συναγωνιστές

 

Με το αίσθημα της ευθύνης, της μακροχρόνιας, ανιδιοτελούς , αδιάλειπτης παρουσίας μου για μια περίπου δεκαετία στο υπερήφανο κόμμα μας ,  μέσα από διαφορετικούς ρόλους και θέσεις , θέτω υποψηφιότητα για την Θέση του Προέδρου ΔΗΜΤΟ Εορδαίας και θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε κάθε μία και σε κάθε έναν από τους φίλους  και τις φίλες της Νέας Δημοκρατίας που πρωτοστάτησαν όλα αυτά τα χρόνια κρατώντας όρθια την παράταξη μας στα εύκολα και στα δύσκολα.

Η απευθείας ανάδειξη μας από την βάση μας προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες και ευθύνες. Ας τις Αξιοποιήσουμε με εξωστρέφεια και δυναμισμό δίνοντας ρόλο και δυνατότητες  συμμετοχής σε όλους με κριτήριο την προαγωγή της κοινωνίας μας συνολικά.

Οι εσωκομματικές εκλογές της παράταξης μας στις 13 Μαΐου για την ανάδειξη των οργάνων του κόμματος μας καταδεικνύουν την ανάγκη για συσπείρωση των στελεχών μας και αποτελούν ένα μεγάλο προσκλητήριο από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Παράλληλα  συνιστά για μένα πρόκληση γι α την ενεργητικότερη συμβολή μου στον αγώνα αυτό της παράταξης μας καθώς είναι η πρώτη φορά που βάζει υποψηφιότητα γυναίκα στην ΔΗΜΤΟ Εορδαίας.

Γι” αυτό με αίσθημα ευθύνης και υψηλό αγωνιστικό φρόνημα ζητώ την στήριξη όλων των μελών και φίλων της ΝΔ, υποσχόμενη ότι θα παρευρεθώ με αφοσίωση στα ιδεώδη της παράταξης μας, με  πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας προκειμένου να κερδίσει η παράταξη μας τις κρίσιμες επερχόμενες Εθνικές Εκλογές.

 

Καλέση Αυλογιάρη Δώρα

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team