Αρχική > Slider > Ανοιχτή επιστολή στο νέο πρόεδρο της ΝΔ… Γράφει ο Χρυσοβέργης Κρυσταλλίδης

Ανοιχτή επιστολή στο νέο πρόεδρο της ΝΔ… Γράφει ο Χρυσοβέργης Κρυσταλλίδης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Αγαπητέ και σεβαστέ κύριε πρόεδρε την Νέας Δημοκρατίας…

Αναλαμβάνετε την προεδρία της ιστορικής κεντροδεξιάς παράταξης με μια ιστορικά κρίσιμη συγκυρία για την χώρα, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την πατρίδα, στο οποίο είμαστε σταματημένοι όλοι εμείς οι ενεργοί πολίτες της χώρας εδώ και ένα χρόνο. Η επιλογή της πορείας που θα ακολουθήσουμε βαραίνει το σήμερα και το αύριο της νέας γενιάς , το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον των απόμαχων της εργασίας.

Περιθώρια για ολιγωρίες  και πισωγυρίσματα δεν υπάρχουν ούτε χρόνο για χάσιμο με όλα όσα μας κρατούν στάσιμους εδώ και πολλά χρόνια, όλα αυτά που ενώ είχαμε το βλέμμα στραμμένο στην δύση, η νοοτροπία μας ήταν βολεμένη στην ανατολή και στάσιμη από την εικονική και πλασματική ευημερία των περασμένων δεκαετιών.

Στο δρόμο σας έχετε να αντιμετωπίσετε άμεσα τρεις προκλήσεις… ο λεγόμενος Ρουβίκωνας που πρέπει να διαβείτε για να φτάσουμε όλοι μαζί στην δικαίωση και στην Ελλάδα που αξίζουμε όλοι οι Έλληνες.

Πρώτον οφείλεται με σοβαρότητα , με λόγια αιχμηρά και ξεκάθαρα να δείξετε και να πείσετε τους νέους που έχουν γυρίσει την πλάτη στην παράταξη και έχουν απαξιώσει την πολιτική ότι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πολιτική μπορούν να τα λύσουν  οι πολιτικοί…της νέας κοπής, των σύγχρονων ιδεών , των νέων αντιλήψεων και των νέων συνθηκών που έχουν προκύψει από την επταετή κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας.

Δεν θέλουμε να μας χαϊδέψετε τα αυτιά, δεν θέλουμε άλλες εύκολες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις δεν θέλουμε άλλα πυροτεχνήματα και παλικαρισμούς στις πλάτες μας….θέλουμε να μας εγγυηθείτε ένα σταθερό και αισιόδοξο μέλλον με πράξεις και δουλειά.

 

Δεύτερον θέλουμε να σας δούμε να συγκρούεστε με όλα αυτά που εδώ και δεκαετίες κανείς δεν τόλμησε να αγγίξει, με όλα αυτά που εδώ και δεκαετίες μας κρατάνε στάσιμους και δεν  επιτρέπουν η Ελλάδα μας να ανήκει στην κατηγορία…»σύγχρονη Ευρωπαϊκή οικονομία». Θέλουμε να σας δούμε να στέκεστε με σθένος απέναντι στο μίζερο, στο φαύλο και αντιπαραγωγικό πελατειακό κράτος, στους κομματικούς στρατούς των συνδικάτων (όλων των κομμάτων) και να γυρίσετε την πλάτη στην πιο αρχαία μέθοδο χειραγώγησης ψηφοφόρων…το ρουσφέτι !

Τρίτον είναι ιερή υποχρέωση σας να «ανακαινίσετε» το οικοδόμημα που λέγεται Νέα Δημοκρατία. Όταν γράφω για ανακαίνιση σαφώς και δεν εννοώ τους τοίχους και τις πόρτες. Εννοώ αλλαγή σε πρόσωπα που πλήγωσαν τους πολίτες, αλλαγή σε νοοτροπίες βλαβερές προς το συμφέρον της χώρας, στροφή σε νέες ιδέες και επανακαθορισμός της ιδεολογικής κατεύθυνσης αλλά και σε πρόσωπα που θεωρούν την πολιτική σαν μόνιμη επαγγελματική αποκατάσταση σε σημείο να θεωρούν το κόμμα δική τους ιδιοκτησία. Και κάτι ακόμη, δυο βουλευτικές θητείες είναι αρκετές για κάποιον-α να μας δείξει αν και κατά πόσο μπορεί να προσφέρει στα κοινά.

Το οικοδόμημα που ονομάζεται «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» χρειάζεται ανακαίνιση εκ βάθρων αλλα τα σύγχρονα υλικά (νέες ιδέες) χρειάζονται και σύγχρονους τεχνίτες (Νέα πρόσωπα στην πολιτική)

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο θεσμικό σας ρόλο.

Με εκτίμηση

Χρυσοβέργης Κρυσταλλίδης

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Σούλης Κρυσταλλίδης

Χρυσοβεργης Κρυσταλλιδης...επώνυμο συνώνυμο των κουφωμάτων αλουμινίου! Σπούδασε Ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε. Αν και γράφει με το αριστερό...αρθρογραφεί φιλελεύθερα!