Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Μαρδίρης

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Μαρδίρης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Μαρδίρης Θεόδωρος, σε  εγκάρδιο κλίμα, παρουσία του απερχόμενου Περιφερειακού Διευθυντή κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου και των Υπαλλήλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Ο νέος  Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Μαρδίρης Θεόδωρος, απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Διεύθυνσης ανέφερε πως θεωρεί ιδιαίτερη τιμή την ανάληψη μιας πετυχημένης Υπηρεσίας, που χειρίστηκε με αποτελεσματικότητα τα θέματα της Εκπαίδευσης  και διαβεβαίωσε πως η συνεργασία του θα στηρίζεται στις αρχές της ομαδικότητας, της δημοκρατίας, της ισονομίας και της χρηστής διοίκησης, με στόχο τη δημιουργική και παραγωγική δράση της Περιφερειακής Διεύθυνσης για τη βελτίωση της Εκπαίδευσης και των παρεχόμενων Υπηρεσιών στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Επίσης δεσμεύτηκε, ότι θα διαμορφωθεί και θα υλοποιηθεί ένας στρατηγικός σχεδιασμός, σε συνέχεια του προηγούμενου, που θα αξιοποιεί το σύνολο των δεξιοτήτων όλων των συνεργατών της Περιφερειακής Διεύθυνσης αλλά και των εκπαιδευτικών, των διοικητικών Υπαλλήλων, των στελεχών της Εκπαίδευσης και των Υποστηρικτικών δομών.

Τέλος, ευχαρίστησε για την υποδοχή και τόνισε μεταξύ άλλων, πως προσδοκά σε μια δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και την επίτευξη των εκπαιδευτικών και των παιδαγωγικών στόχων.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team