Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Αναβρασμός και πάλι στη ΔΕΥΑΕ – Σοβαρότατες καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Αναβρασμός και πάλι στη ΔΕΥΑΕ – Σοβαρότατες καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το ενδοϋπηρεσιακό διοικητικό πρόβλημα στη ΔΕΥΑ Εορδαίας. Οι διαμάχες μεταξύ της Διοίκησης, της Διεύθυνσης και του Σωματείου Εργαζομένων είναι σε οριακή φάση. Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις διαμάχες αυτές, όμως πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Μας κοινοποιήθηκε «αναφορά-καταγγελία-διαμαρτυρία» του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑΕ, προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης με ημερομηνία 20 Απρίλη και αρ.πρωτ.10, στην οποία αναφέρεται μία σωρεία σοβαρών προβλημάτων και δυσλειτουργιών, οι οποίες φέρονται να δυσχεραίνουν ιδιαίτερα, την εργασιακή καθημερινότητα.

Ενδεικτικά αναφέρονται σε δυσλειτουργίες στις προμήθειες πετρελαίου θέρμανσης, ειδών ένδυσης και ειδοποιητηρίων λογαριασμών νερού, στην ανεπαρκή καθαριότητα των χώρων, στις διαρκείς και σοβαρότατες διενέξεις μεταξύ του προσωπικού, της διεύθυνσης και των υπηρεσιών, ενώ τίθενται ακόμα και θέματα νομιμότητας των διοικητικών συμβουλίων.

Τέλος, η αναφορά κάνει λόγο για ενδεχόμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων, στην περίπτωση που τα προβλήματα δεν λυθούν!

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κι όμως.. Ο Λ. Μαλούτας επανέρχεται για το θέμα του «νέου Νοσοκομείου» στα Κοίλα, αυτή τη φορά σε αθηναϊκές ιστοσελίδες (news247.gr)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά το ότι δεν …περπάτησε η πρόταση του Δημάρχου Κοζάνης για την δημιουργία νέου νοσοκομείου «για τη Δυτική ...