Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Αναβαθμίστηκε το γήπεδο Πτολεμαΐδας με την τοποθέτηση 800 καθισμάτων στις κερκίδες του

Αναβαθμίστηκε το γήπεδο Πτολεμαΐδας με την τοποθέτηση 800 καθισμάτων στις κερκίδες του

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Αναβαθμίστηκε αισθητικά και λειτουργικά η εικόνα του Γηπέδου Πτολεμαΐδας, αφού σχεδόν ολοκληρώνεται η τοποθέτηση των καθισμάτων στις κερκίδες από το συνεργείο καθαριότητας του Δήμου Εορδαίας.

Να σημειωθεί ότι τα καρεκλάκια είναι μια δωρεά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά από ενέργειες του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, των τοπικών Βουλευτών  και ιδιαίτερα του ποδοσφαιρικού παράγοντα και μέλους του ΔΦ.Σ. του ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ Κυριάκο Μαυροφρύδη, ο οποίος ήρθε σε επαφή με την ηγεσία της Αθηναϊκής Ομάδας.

Ο Δήμος Εορδαίας φρόντισε για την μεταφορά και τοποθέτηση των 800 καθισμάτων στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας, ενώ η προσπάθεια του Δήμου και των τοπικών παραγόντων συνεχίζονται ώστε να συμπληρωθεί το μικρό κενό των κερκίδων, με καρεκλάκια από το κλειστό του ΠΑΟΚ στη Πυλαία, το οποίο θα ανακαινιστεί οσονούπω.

DSC04183 DSC04185

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Ο χάρτης της κατανομής: 24 στην ΠΕ Κοζάνης, 17 στην ΠΕ Καστοριάς, 1 στην ΠΕ Φλώρινας

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σήμερα, 17/10/2020 δηλώθηκαν 482 επιπλέον κρούσματα. Από τα 462 εγχώρια κρούσματα, τα 46 συνδέονται με γνωστές συρροές, ...