Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Με ανανεωμένο «Προφίλ» ο Δήμος Εορδαίας γιορτάζει δέκα χρόνια στον παγκόσμιο ιστό

Με ανανεωμένο «Προφίλ» ο Δήμος Εορδαίας γιορτάζει δέκα χρόνια στον παγκόσμιο ιστό

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Δέκα χρόνια στο Διαδίκτυο γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας ανανεώνοντας αισθητά το «προφίλ» του και συνεχίζοντας να προσφέρει στους δημότες του καθημερινή και έγκυρη ηλεκτρονική ενημέρωση. Η προοδευτική αύξηση της επισκεψιμότητας, αποτελεί δείκτη της επιρροής και της διείσδυσης που έχει, παρέχοντας στους δημότες κάθε είδους πληροφορία για το Δήμο, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Εορδαίας.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι με αυτές τις επιβεβλημένες  βελτιωτικές παρεμβάσεις να αυξήσει τη διαδραστικότητα της ιστοσελίδας του Δήμου και να συμπεριλάβει νέες υπηρεσίες ενημέρωσης, με σκοπό τη διαφάνεια, την επικοινωνία και την εξυπηρέτηση του πολίτη. Έτσι οι πολίτες μεταξύ των άλλων πληροφοριών μπορούν να ενημερωθούν για προκηρύξεις και ανακοινώσεις που τους ενδιαφέρουν και σχετίζονται με την καθημερινότητα του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.

Στην εποχή που η ηλεκτρονική ενημέρωση και η δικτύωση αποτελούν  στοιχείο της καθημερινότητας των πολιτών, ο Δήμος Εορδαίας  αισθάνεται την υποχρέωση  να καλύψει αυτή την ανάγκη ενημέρωσης με τον πλέον συστηματικό τρόπο.

Ένας επί πλέον στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να διατηρήσει ανοιχτό κάθε κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες, ακούγοντας με προσοχή τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους και παράλληλα να δώσει τη δυνατότητα στους ετεροδημότες και στους απανταχού φίλους  της περιοχής να  παρακολουθούν τα νέα και τις δραστηριότητες, στέλνοντας μηνύματα και  σχόλια, κατατάσσοντας την ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας (www.ptolemaida.gr) ως ένα από τα καλύτερα sites της αυτοδιοίκησης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team