Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ανάκληση της απόφασης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας για δωρεάν μεταπτυχιακό σε τέκνα καθηγητών ζητά ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υπ. Δρ. του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας

Ανάκληση της απόφασης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας για δωρεάν μεταπτυχιακό σε τέκνα καθηγητών ζητά ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υπ. Δρ. του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Ψήφισμα ενάντια στην απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με την οποία δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά καθηγητών του Πανεπιστημίου να φοιτήσουν δωρεάν σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, εξέδωσε ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υπ. Δρ. του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας “Ρόζα Ιμβριώτη”,  παίρνοντας θέση στο θέμα που αποκάλυψε  ο «e-ptolemeos.gr» με αποκλειστικό δημοσίευμα του, και ζητά την ανάκληση της απόφασης αυτής.

 

Η ανακοίνωση – Ψήφισμα

 

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο οποίο φοιτούμε, για χορήγηση δωρεάν φοίτησης ως υπεράριθμοι στα τέκνα των Καθηγητών του Πανεπιστημίου, στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» το οποίο μάλιστα, δίνει επαγγελματική αποκατάσταση στους αποφοίτους του στις δομές της Ειδικής Αγωγής.

Τασσόμαστε μάχιμα ενάντια στην εν μέσω θέρους και εν κρυπτώ άδικη απόφαση της Συγκλήτου. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί τον εκπαιδευτικό πυρήνα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Αγωνιστήκαμε όλοι και όλες ώστε να αποκτήσει την ανεξάρτητη υπόστασή του και δεν θα αφήσουμε να αποτελέσει θύμα οικογενειοκρατικών αντιλήψεων, ευνοιοκρατίας και εν τέλει μια κλειστή ομάδα αναπαραγωγής αναχρονιστικών πρακτικών.

Απαιτούμε άμεση ανάκληση της σκανδαλώδους απόφασης της Συγκλήτου, που δημιουργεί κοινωνική και εκπαιδευτική ανισότητα, ενισχύει την κοινωνική αδικία και δεν αντιπροσωπεύει την ισότητα μεταξύ των μελών ενός ανώτατου ιδρύματος, αξίες τις οποίες θα πρέπει να αναδεικνύει και να μεταλαμπαδεύει.

Ζητούμε την άμεση έγκριση συμμετοχής των εκλεγμένων εκπροσώπων μας στη Σύγκλητο, καθώς αποτελούμε προς το παρόν τον μοναδικό Σύλλογο Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υπ. Διδακτόρων του Ιδρύματος.

 

Το  Δ.Σ του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υπ. Δρ του ΠΤΝ 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team