Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Εορδαίας ανακοίνωσε η Αθηνά Τερζοπούλου-VIDEO

Την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Εορδαίας ανακοίνωσε η Αθηνά Τερζοπούλου-VIDEO

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την απόφασή της να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Εορδαίας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε η Συμβολαιογράφος Αθηνά Τερζοπούλου, με video που απέστειλε σήμερα Δευτέρα στα τοπικά ΜΜΕ.

Η κ. Τερζοπούλου τονίζει ότι προβαίνει στην ανακοίνωση αυτή με πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυθεντικού ενδιαφέροντος για τον τόπο και κίνητρο την αγάπη της γι’ αυτόν τον τόπο και για τους ανθρώπους του, επισημαίνοντας ότι: «Είμαι γέννημα, θρέμμα αυτής της ευλογημένης γης. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Εργάζομαι επί 33 χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας, αρχικά ως Δικηγόρος και σήμερα εργάζομαι ως Συμβολαιογράφος», ενώ ταυτόχρονα έκανε αναφορά στην εμπειρία που αποκόμισε υπηρετώντας παλαιότερα την αυτοδιοίκηση: «Προέρχομαι από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στον οποίο εκλέχτηκα μεταξύ των πρώτων ως δημοτική Σύμβουλος Πτολεμαΐδας και κατόπιν ως Νομαρχιακή Σύμβουλος Κοζάνης.»

«Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να εκπέμψουμε από τα βάθη της ψυχής μας νέα ζητούμενα και να διατρανώσουμε -σε όλους τους τόνους- πως θ αγωνιστούμε για μιαν άλλη πραγματικότητα», δηλώνει η κ. Τερζοπούλου, και υπογραμμίζει:  «Στοχεύουμε πάντα ψηλά και έχουμε τον χαρακτήρα και την θέληση να
συνεργαζόμαστε με όλους ανεξαιρέτως αρμονικά.»

Η κ. Τερζοπούλου αναφέρει επίσης ότι γνωρίζει «πάρα πολύ καλά, πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις», καθώς «τα τελευταία 30 χρόνια ήμουν δίπλα και συνέδραμα στην προσπάθεια πολλών συμπολιτών μας, που θέλαν να προσφέρουν τις υπηρεσίας τους στα κοινά, είτε στον Δήμο είτε στην περιφέρεια είτε στην Βουλή. Αποκόμισα προσωπικές εμπειρίες και πάντα βέβαια έκανα τις προσωπικές μου εκτιμήσεις.»

Ζητά λοιπόν από όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες της να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την προσπάθειά της ως επικεφαλής συνδυασμού για το δήμο Εορδαίας «με τη συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση που αποκτήσαμε ως άνθρωποι και ως συνειδητοποιημένοι πολίτες, να αγωνιστούμε για τα δίκαια της πόλης μας, να αγωνιστούμε για την αλήθεια ότι ο δήμος μας δικαιωματικά και συμβολικά πρέπει να βρεθεί στην κορυφή της πυραμίδας των δήμων της Μακεδονίας»  και «μαζί με όλους τους συμπολίτες και συνδημότες μας, να δημιουργήσουμε ως μέλη μιας δυναμικής και όμορφης κοινωνίας όπως οραματιζόμαστε τον Δήμο Εορδαίας.»

Δείτε το video με τις δηλώσεις της κ. Τερζοπούλου:

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη