Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Αναισθησιολόγος Μαμάτσειου Κοζάνης: «Το παιδί είχε πολλά κατάγματα και πολεμικά τραύματα»- Για αγριότητα των σκυλιών μίλησαν οι γείτονες: «Δεν ήταν ο αρχηγός τους…»- Η παρέμβαση του κατηγορούμενου και το αίτημα της υπεράσπισης

Αναισθησιολόγος Μαμάτσειου Κοζάνης: «Το παιδί είχε πολλά κατάγματα και πολεμικά τραύματα»- Για αγριότητα των σκυλιών μίλησαν οι γείτονες: «Δεν ήταν ο αρχηγός τους…»- Η παρέμβαση του κατηγορούμενου και το αίτημα της υπεράσπισης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΓια κατάσταση που δύσκολα ήταν αναστρέψιμη και απαγόρευε ακόμα και τη διασωλήνωση του μικρού Στάθη, έκανε λόγο η αναισθησιολόγος του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, η οποία κατέθεσε στη δίκη που ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης και θα συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί.

Η ιατρική λειτουργός επεσήμανε πως «διασωλήνωση δεν μπορούσε να γίνει, το παιδί είχε διάχυτη αιμορραγία, ενώ τα τραύματά του ήταν «πολεμικά». Είχε πολλά κατάγματα, κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, έγιναν τα πάντα, αλλά το παιδί δεν ανταποκρίθηκε».

Παράλληλα η ίδια κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις της έδρας, της εισαγγελέως αλλά και της υπεράσπισης η οποία ευθέως έθεσε ζήτημα για τις ιατρικές ενέργειες, αλλά και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο αυτές έγιναν.

Στο τέλος της διαδικασίας, μετά από προτροπή και του κατηγορουμένου, η υπεράσπιση κατέθεσε επίσημο αίτημα για την κλήση του χειρούργου ιατρού, ο οποίος είχε υπηρεσία στο Μαμάτσειο, ενώ το δικαστήριο θα καλέσει και τον ιατροδικαστή που εξέτασε τον άτυχο 5χρονο.

Στη δίκη κατέθεσαν και γείτονες των κατηγορουμένων, σημειώνοντας πως τα σκυλιά ήταν επιθετικά, ενώ μία εκ των μαρτύρων αποκάλυψε πως είχε πει στον ιδιοκτήτη ότι δεν ήταν ο αρχηγός πλέον: «Όταν είχε δύο σκυλιά τα έλεγχε, μετά αυτά δεν άκουγαν, είχε χάσει τον έλεγχο και του είπα πως δεν είσαι ο αρχηγός τους. Εγώ φοβόμουν να πάω στο σπίτι τους όταν τα σκυλιά έγιναν πολλά».

Άλλος γείτονας κατέθεσε πως πάντα τα σκυλιά ήταν επιθετικά και ορμούσαν στην πόρτα όταν έβλεπαν κάποιον να περνάει: «Φοβήθηκα για τα παιδιά μου κάποια στιγμή…».

Ο κατηγορούμενος ζήτησε να κάνει ερωτήσεις στους συγκεκριμένους μάρτυρες(γείτονες) στεκόμενος στο γεγονός της εισόδου του δικού τους σκυλιού στην αυλή του σπιτιού του, όπου και υπήρξε πάλη με τα δικά του ζώα.
«Ο σκύλος σας δάγκωσε το δικό μου σκυλί και έναν φίλο μου; Το χτυπήσατε με το ξύλο; Έγινε επιθετικό λόγω του σκύλου σας;», ήταν μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε ο κατηγορούμενος.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 9π.μ., με τους μάρτυρες που απομένουν να είναι αρκετοί, ενώ η παρουσία 5 συνηγόρων, 2 κατηγορουμένων και ίσως επιπλέον μαρτύρων που κλήθηκαν θέτουν ερωτηματικά για το αν το δικαστήριο θα εκδώσει την ετυμηγορία του.

Όπως διαβάσατε αναλυτικά στον «Π» από προηγούμενες αναρτήσεις, οι στιγμές έντασης μεταξύ έδρας και συνηγόρου υπεράσπισης ήταν πάρα πολλές, ενώ σε αντιπαράθεση ήρθαν και οι δικηγόροι των δύο πλευρών, όπως και μάρτυρες με τους δικηγόρους κατά τη διαδικασία της εξέτασης.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Παντελής Καραλευθέρης: «Το νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της ΔΕΗ έγινε πραγματικότητα, μετά από απόφαση του ΔΣ της ΔΕΗ»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την έγκριση του νέου προγράμματος εθελούσιας εξόδου για εργαζόμενους της επιχείρησης, αποφάσισε το ΔΣ της ΔΕΗ την Πέμπτη. ...