Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Αναφορά Περιφέρειας: Πως κατανέμονται τα κρούσματα της Τρίτης και της Τετάρτης στους Δήμους της περιοχής

Αναφορά Περιφέρειας: Πως κατανέμονται τα κρούσματα της Τρίτης και της Τετάρτης στους Δήμους της περιοχής

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της ενημέρωσης για την  εξέλιξη των κρουσμάτων κορωνοϊού, δίνει στη δημοσιότητα σχετικό πίνακα στον οποίο αποτυπώνεται ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων κατά Περιφερειακή Ενότητα.

Σύμφωνα με την αναφορά, από 29/4 έως και 12/5 εντοπίζονται 692 ενεργά κρούσματα στη Δ. Μακεδονία, εξ αυτών τα 421 στην ΠΕ Κοζάνης, τα 102 στην ΠΕ Καστοριάς, τα 127 στην ΠΕ Φλώρινας και τα 42 στην ΠΕ Γρεβενών.

Σε ό,τι αφορά την κατανομή ανά περιφερειακή ενότητα, στην ΠΕ Κοζάνης τα 42 κρούσματα της Τρίτης εντοπίζονται: 16 στο Δήμο Κοζάνης, 21 στο Δήμο Εορδαίας, 4 στο Δήμο Βοΐου και 1 στο Δήμο Βελβεντού.

Τα 30 κρούσματα της Τετάρτης εντοπίζονται: 11 στο Δήμο Κοζάνης, 16 στο Δήμο Εορδαίας, 2 στο Δήμο Βοΐου και 1 στο Δήμο Σερβίων.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests) για την covid19 υποβλήθηκαν 56 πολίτες, την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, ...