Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Αμύνταιο: Κρούσματα κορονοϊού σε ιδιοκτήτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος

Αμύνταιο: Κρούσματα κορονοϊού σε ιδιοκτήτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στο Αμύνταιο η είδηση δύο θετικών στο κορονοϊό κατοίκων Τοπικής Κοινότητας της περιοχής, οι οποίοι διατηρούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο επισκέπτονταν καθημερινά δεκάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Η περιοχή του Αμυνταίου είναι από τις περιοχές, που από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα, έχει διατηρήσει χαμηλά επίπεδα στον αριθμό ατόμων που έχουν νοσήσει, ενώ έχει καταγράψει τον πρώτο θάνατο από κορονοϊό τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση του Αμυνταίου δεν εμπνέει καμία ανησυχία τον ΕΟΔΥ για  διασπορά του κορονοϊού στην περιοχή, αφού ήδη με την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος είχε μπει σε κατ ‘ οίκον περιορισμό το οικογενειακό του περιβάλλον ενώ το κατάστημα δεν λειτουργούσε τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή: Θωμαή Αδάμου – ΕΡΤ Φλώρινας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΚΙΝ.ΑΛ. Ν.Ε. Κοζάνης: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην πράξη

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email   Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής ...