Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Άμεση ενίσχυση με προσωπικό στο Νοσοκομείο Καστοριάς ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας – Τι ειδικότητες αναλαμβάνουν

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook

Ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Καστοριάς:

Προκειμένου να ενισχύσουμε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, έχουν ήδη μετακινηθεί και αναλάβει υπηρεσία: ένας Διευθυντής Καρδιολογίας, ένας Επιμελητής Α΄ Γενικής Ιατρικής, μία Διευθύντρια Παθολογίας, ένας Επιμελητής Β΄ Γενικής Ιατρικής, ένας Διευθυντής Ακτινοδιαγνωστικής, ένας ιατρός Βιοπαθολόγος, ένας επιμελητής Α΄ Μικροβιολογίας, 10 Αγροτικοί Γιατροί, 7 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, 2 εργαζόμενοι Ιατρικών Εργαστηριών, μία εργαζόμενη για Βοηθητικό-Υγειονομικό προσωπικό, ένας εργαζόμενος Καθαριότητας.
Παράλληλα έχουν ήδη αποσταλεί τα εξής Μέσα Ατομικής Προστασίας: πάνω από 6.500 μάσκες όλων των ειδών, 1.000 γάντια, 550 μπλούζες για χειρουργείο, 50 ποδιές ολόσωμες, 600 ποδονάρια, 100 σκούφοι και 24 ειδικά γυαλιά.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]