Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Άμεση ανάγκη φωτισμού στο δρόμο προς το ΤΕΙ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου

Άμεση ανάγκη φωτισμού στο δρόμο προς το ΤΕΙ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σοβαρό είναι πλέον το πρόβλημα πρόσβασης των φοιτητών στην περιοχή ΚΕΠΤΣΕ όπου καθημερινά μεταβαίνουν για τα μαθήματά τους.

Ένα κομμάτι του δρόμου είναι τελείως αφώτιστο και με την παρουσία πλήθους αδέσποτων η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη, αφού συχνά υπάρχουν επιθέσεις.

Είναι απαράδεκτο στην ‘’πόλη του φωτός’’ όπως κάποτε χαρακτήριζαν την Πτολεμαΐδα, να υπάρχει σκοτάδι και μάλιστα σε νευραλγικά σημεία της πόλης.

Ο Δήμος θα πρέπει να παρέμβει άμεσα και να δώσει λύση, σε μία περίοδο που αγωνίζεται για δημιουργία υποδομών προκειμένου να προσελκύσει  σχολές και ακόμη περισσότερους φοιτητές.

Επειδή ήδη είμαστε στον χειμώνα και οι μέρες έχουν μικρύνει, επείγει η τοποθέτηση άπλετου φωτισμού καθώς και άλλων παρεμβάσεων σε δρόμους και πεζοδρόμια.

Θα πρέπει να επισημανθεί, πάντως, ότι το θέμα του φωτισμού του δρόμου προς το ΤΕΙ ετέθη από τους διδάσκοντες σε συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, προ μηνός, με τον δήμαρχο να έχει απαντήσει θετικά, τονίζοντας ότι θα δρομολογηθεί η λύση στο πρόβλημα.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team