Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Αμεσα η έναρξη του ελληνικού τμήματος του αγωγού TAP

Αμεσα η έναρξη του ελληνικού τμήματος του αγωγού TAP

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την έναρξη του ελληνικού τμήματος του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP AG) συζήτησε σήμερα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, με τον διευθύνοντα σύμβουλο του TAP Ian Bradshaw, τον διευθυντή για την Ελλάδα Rikard Scoufias και τον διευθυντή Εξωτερικών Υποθέσεων Michael Hoffmann.

Όπως γνωστοποιήθηκε από το υπουργείο, «πραγματοποιήθηκε εκτενής και ουσιαστική συζήτηση για τις εκκρεμότητες του έργου, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έναρξη του ελληνικού τμήματος. Σε αυτές, περιλαμβάνονται τεχνικά ζητήματα που, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη συνέχεια, όσο και το μείζον ζήτημα της αναγκαίας αποσαφήνισης όλων των όρων και προϋποθέσεων για την πρόοδο του αγωγού».

Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί, σε σύντομο χρονικό διάστημα, σύσκεψη ανάμεσα σε εντεταλμένα στελέχη των δύο πλευρών, προκειμένου να συζητηθούν και να λυθούν όλα τα εκκρεμή ζητήματα, ως αναγκαίο βήμα, ώστε να ενεργοποιηθούν τα επόμενα στάδια προς την κατεύθυνση της έναρξης των εργασιών του έργου.

 

Πηγή: http://www.imerisia.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team