Αρχική > Στήλες > PTOLEMEOS_MEDIA_LAB > Αλλάζοντας τον Κόσμο: Μια Καρδιά τη Φορά – του Κυριάκου Παπουλίδη

Αλλάζοντας τον Κόσμο: Μια Καρδιά τη Φορά – του Κυριάκου Παπουλίδη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Υπάρχει η παραδοχή ότι το πάθος, το θάρρος και οι ηρωικές πράξεις εκδηλώνονται μόνο σε περιόδους εμφανούς «πολέμου». Είμαστε σε έναν κόσμο που χρειάζεται πρωταθλητές και μάλιστα τώρα: ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να σκάψουν βαθιά και να βρουν το θάρρος, το πάθος και την ακεραιότητα να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο και με τον τρόπο αυτό, να εμπνεύσουν και άλλους να ακολουθήσουν.

Πως, λοιπόν, μπορούμε να αποκτήσουμε τη νοοτροπία του πρωταθλητή; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά – κλειδιά που μπορούν να μας οδηγήσουν στην πραγμάτωση του οράματος μας;

  1. Ας αρχίσουμε ρυθμίζοντας την πυξίδα μας και σίγουρα θα βρούμε το σωστό μονοπάτι. Ακολουθήστε τους στόχους και τα όνειρά σας και ποτέ αυτά που οι άλλοι περιμένουν από εσάς να επιθυμείτε ή να ακολουθήσετε. Δεν μπορούμε να δράσουμε από απόσταση. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις καρδιές, τις ψυχές και τα μυαλά του περίγυρου μας.

 

  1. Κάθε μεγάλο γεύμα είναι εύπεπτο, με βασική προϋπόθεση να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να το επεξεργαστεί και να λάβει τις σωστού μεγέθους δαγκωματιές.

 

  1. Αν πιστέψετε στο όνειρο σας και το θέλετε πραγματικά, μπορείτε να το πετύχετε! Επικεντρωθείτε στον κύκλο επιρροής σας και σε αυτά που μπορείτε να αλλάξετε. Ποτέ δεν πρέπει να κατηγορούμε τους άλλους ή μια συγκυρία για τις ατέλειες ή τις αδυναμίες μας.

 

  1. Επιλέξτε να είστε Ευτυχισμένοι! Έχω διαπιστώσει ότι η ευτυχία είναι πραγματικά μια Επιλογή, και μπορούμε να επιλέξουμε να βρούμε χαρά και ευτυχία γύρω μας! Ας αφήσουμε τους ανθρώπους να δούνε τον πραγματικό εαυτό μας. Θεωρώ την αυθεντικότητα τόσο ισχυρή! Μόνο έτσι δημιουργούμε αληθινές σχέσεις! Και ο χρόνος είναι σύμμαχος μας για να το πετύχουμε και να το διαπιστώσουμε.

 

  1. Γίνε το καλύτερο που μπορείς για τους συνανθρώπους σου! Για την ακρίβεια, προσπάθησε να γίνεις το καλύτερο άτομο που γνωρίζεις! Αγάπησε τη ζωή και σκέψου θετικά, η ζωή είναι γεμάτη θαύματα! Κρίμα που κάποιοι ψάχνουν την ευτυχία στο «μαύρο δάσος» γεμάτοι κακία και φθόνο!

 

  1. Δεν είναι εύκολο να πετάξουμε τον εγωισμό και τις προκαταλήψεις μας, όμως ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε ανοιχτά και να μπούμε στη θέση του αλλού. Η δεύτερη ευκαιρία είναι ένα δώρο στο οποίο έχουμε δικαίωμα ΟΛΟΙ. Έτσι δεν κάνουμε κάλο στους άλλους, αλλά κυρίως στην ψυχή μας!

 

Το δικό μου όραμα καθορίζεται πάντα από το τι κάνει την καρδιά μου να «τραγουδά» και αυτό μου δίνει την ώθηση να το εμπλουτίζω κάθε στιγμή. Πρέπει να έχουμε πάθος για την αριστεία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, ώστε με πίστη και θάρρος να αγκαλιάζουμε την αγάπη και τη ζωή!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Zευκλής για διόδια Σιάτιστας: «Πλήρωσα 1.5 ευρώ για να έρθω εδώ, διανύοντας το ακριβότερο χιλιόμετρο στην Ευρώπη-Έκκληση να βρεθεί πολιτική λύση»-H απάντηση του Υφυπουργού-VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail To  θέμα λειτουργίας των διοδίων οδού στη Σιάτιστα, επί της Εγνατίας οδού και το παράπονο των κατοίκων για ...