Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ακόμα μια μεταγραφή για τον Εορδαϊκό

Ακόμα μια μεταγραφή για τον Εορδαϊκό

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ο Εορδαϊκός ο οποίος απέκτησε το Νίκο Λιάμη που έπαιζε παλιότερα στην ομάδα (Γ΄ Εθνική) ενώ έχει περάσει από ΠΑΣ Φλώρινα (πέρσι), Καραγιάννια, Φούφα, Ζάκυνθο και παρά το νεαρό της ηλικίας του 23 χρονών έχει περίσσια εμπειρία για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας στην Ε.Π.Σ Κοζάνης και σίγουρα θα βοηθήσει το Φ.Σ. Εορδαϊκός στην προσπάθεια της ανόδου.

Οι μεταγραφές δεν σταματάνε όμως εδώ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποκτηθούν 3 παίκτες που παίζουν σε ισάριθμες γραμμές του γηπέδου (άμυνα, κέντρο, επίθεση).

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο γήπεδο στρατοπέδου με όλους τους παίκτες να δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο για μια χρονιά που δεν θα έχει καμία σχέση με τις 2 προηγούμενες.

Στις προπονήσεις κάθε μέρα βρίσκονται και άτομα της διοίκησης και όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα φέτος τα πράγματα στον Εορδαϊκό είναι αλλιώς……προς το καλύτερο.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.