Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ακυρώθηκαν τα πρόστιμα ύψους 56.300 € κατά του Φιλοζωικού Σωματείου “ΑΓΓΙΖΩΟ” 

Ακυρώθηκαν τα πρόστιμα ύψους 56.300 € κατά του Φιλοζωικού Σωματείου “ΑΓΓΙΖΩΟ” 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Με την υπ’ αριθ 10194/97714 ακυρωτική πράξη της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας , την οποία υπογράφει ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Δούρδας  Αναστάσιος, τον οποίο και συγχαίρουμε  δημόσια, ακυρώθηκαν όλα  τα διοικητικά πρόστιμα ύψους 56.300 ευρώ,  που κατά παράβαση κάθε νομιμότητας  και με πασιφανή πρόθεση και δόλο βεβαιώθηκαν από τον Διοικητή του Α.Τ. Κοζάνης με τις ευλογίες της Κτηνιατρικής Κοζάνης, του δημάρχου και της αντιδημάρχου, κατά του Προέδρου του Φιλοζωικού Σωματείου ΑγγίΖωο, μέλους της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή της η Φιλοζωική ομοσπονδία, επισημαίνοντας τα ακόλουθα:

Τα σχόλια  από εμάς   περιττεύουν η δικαιοσύνη όμως τους περιμένει .

Η Ομοσπονδία μας για το θέμα της παράνομης και πέρα από κάθε ηθική  θανάτωσης των 4 rottweilers , τα οποία ουδεμία συμμετοχή  είχαν στο τραγικό περιστατικό του θανάτου του μικρού  παιδιού στην Κοζάνη ,τα οποία δεν ήταν καν επιθετικά  αλλά ” ήρεμα σαν αρνιά ” , όπως δήλωσε κτηνίατρος & εκπαιδευτής που τα γνώριζαν, καθώς και για τα ψευδή επιχειρήματα ,που χρησιμοποιεί η Δημοτική Αρχή  και τα κροκοδείλια και υποκριτικά δάκρυα των δολοφόνων  Ιωαννίδη και  Τασοπούλου χθες  στις τηλεοράσεις  , που τα σκότωσαν νύχτα, αποφάσισε τις παρακάτω ενέργειες.

  1. Έχει ανατεθεί  σε γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, χωρίς βέβαια αμοιβή ,η κατάθεση μηνυτήριων αναφορών κατά συγκεκριμένων προσώπων από τις εμπλεκόμενες αρχές καθώς και η κατάθεση αναφορών στα πειθαρχικά τους όργανα.

2.Επιστολή στο κόμμα των Οικολόγων Πράσινων των παρά φύσει  οικολόγων στελεχών τους , που εμπλέκονται τόσο στην υπόθεση της δολοφονίας των rottweilers αλλά και άλλων ζώων όσο και στην εν γένει αδιαφανή και αυθαίρετη διαχείριση των αδέσποτων της Κοζάνης .

3.Ανάρτηση ψηφίσματος στο Avaaz  για την συλλογή υπογραφών διαμαρτυρίας για τις στυγνές και κυνικές  αυτές ενέργειες του Δήμου , το οποίο θα κατατεθεί στον Πρόεδρο της Βουλής και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου .

  1. Μήνυμα κόλαφος  από τον πνευματικό και καλλιτεχνικό χώρο, καταδίκης των πράξεων του Δημάρχου και της Αντιδημάρχου.
  2. Επιστολές στα αρμόδια και καθ ύλην Υπουργεία.
  3. Ενημέρωση  των μεγάλων Φιλοζωικών Οργανώσεων της Ε.Ε. και των  αρμοδίων επιτροπών Περιβάλλοντος και Ευζωίας της Ε.Ε.
  4. Κατάθεση επερωτήσεων στην Βουλή
  5. Ανοιχτή επιστολή παρέμβασης της Εισαγγελίας
  6. Κάλεσμα στους χιλιάδες πολίτες , που ασχολούνται με την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων να διαμαρτυρηθούν στον Δήμο Κοζάνης .

Με την ευκαιρία να ενημερώσουμε , ότι τα δύο ζώα , που ενέχονται στο συμβάν , ζουν και βρίσκονται στο κυνοκομείο Κοζάνης τα δε άλλα δύο , σύμφωνα με τα λεγόμενα της Δημοτικής Αρχής υιοθετήθηκαν μέσω του Δήμου ή πρόκειται να υιοθετηθούν.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (55 Σωματεία) και

Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 130 Ζωοφιλικών Σωματείων

διαγραφη προστιμων ΑΓΓΙΖΩΟ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

SELF TEST: Τι κάνω εάν βγει θετικό το τεστ; Που να απευθύνονται για 2ο επιβεβαιωτικό τεστ οι πολίτες της ΠΕ Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τι κάνω εάν βγει θετικό το τεστ; Δείτε τις οδηγίες από την επίσημη σελίδα της κυβέρνησης https://self-testing.gov.gr/: Πατήστε εδώ για ...