Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Άκαρπη η συνάντηση με τους Βοϊώτες και τους βουλευτές στο Υπουργείο Μεταφορών για τα διόδια της Εγνατίας στη Σιάτιστα

Άκαρπη η συνάντηση με τους Βοϊώτες και τους βουλευτές στο Υπουργείο Μεταφορών για τα διόδια της Εγνατίας στη Σιάτιστα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Άκαρπη ήταν η διάρκειας μιάμιση με δύο ώρες συνάντηση που έγινε σήμερα στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τους εκπρόσωπους  του Δήμου Βοϊου, συνοδευόμενους από τους Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, προκειμένου όπου και έθεσαν το ζήτημα της λειτουργίας των διοδίων στην Σιάτιστα.

Οι φορείς βρήκαν «κλειστή» την πόρτα του υπουργού, όπως σας είχε γράψει νωρίτερα ο «Π», ενώ το ραντεβού έγινε με τον Διομήδη Νταούλα, διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Μεταφορών , Κώστα Καραμανλή και  τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος, Χρήστος Ζευκλής οι Αντιδήμαρχοι, Γιώργος Μαγιάγκας και Εύη Νικολαϊδου, ενώ από την αντιπολίτευση οι Δημήτρης Κοσμίδης, Λάζαρος Γκερεχτές και Χάρης Πολύζος. Από πλευράς βουλευτών, παρέστησαν οι Στάθης Κωντσταντινίδης και Βίκυ Βρυζίδου, ενώ οι κ.κ. Αμανατίδης και Παπαδόπουλος απουσίαζαν για λόγους υγείας.

Οι τοπικοί φορείς ζήτησαν πλήρης απαλλαγή για τους κατοίκους του Βοΐου ώστε να μην πληρώνουν διόδια μέχρις ότου λειτουργήσουν τα αναλογικά, ωστόσο εισέπραξαν κάθετη αρνητική απάντηση.

Αντ” αυτού, τους προτάθηκαν μια σειρά αντισταθμιστικών οφελών, όπως να βελτιωθεί ο δρόμος στην παλαιά εθνική οδό Κοζάνης – Καστοριάς (παράπλευρη οδός), αλλά και μια σειρά άλλων έργων στο δήμο.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

«Καμπανάκι» Κασαπίδη για την αύξηση κρουσμάτων στους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Γρεβενών

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Καμπανάκι για έξαρση του κορωνοϊού στους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Γρεβενών, σήμανε ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, με video ...