Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Αιχμές για «θεσμική εκτροπή»- Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου

Αιχμές για «θεσμική εκτροπή»- Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ενστάσεις διατυπώνει η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ. Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου για τη διαχείριση της εκπροσώπησης του Δήμου στο Συνέδριο για την Απολιγνιτοποίηση. Η Αθηνά Τερζοπούλου, με επερώτηση που καταθέτει στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χαρακτσή, σχολιάζει πως ο Δήμαρχος δεν εκπροσώπησε το Δήμο όπως προέκυπτε από τη σχετική απόφαση, ενώ καταλήγει θέτοντας ερώτημα περί «θεσμικής εκτροπής».

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:»Σύμφωνα με την υπ αριθμό 15/5/2/2020 (παράγρ. 2 του διατακτικού) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , που λήφθηκε ομόφωνα μετά από συνεδρίαση 5 ωρών: «Εξουσιοδοτηθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας κ.Παναγιώτης Πλακεντάς προκειμένου να τεθούν στους Υπουργούς Χατζηδάκη και Γεωργιάδη τα αιτήματα του Δήμου Εορδαίας ,όπως αναλυτικά αναπτύχθηκαν από τον Δήμαρχο και από τους Δημοτικούς Συμβούλους».
Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τρεις μέρες αργότερα στις 8/2/2020 στο Ξενοδοχείο Παντελίδη παρουσία των ανωτέρω Υπουργών γιατί ο κ. Δήμαρχος δεν μας εκπροσώπησε σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση;
Συνιστά ή δεν συνιστά αυτό θεσμική εκτροπή ;
Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης
Αθηνά Τερζοπούλου»

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team