Αρχική > Slider > Αγροτικό ρεύμα ζητάει από τη ΔΕΗ η ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας – Γ. Δασταμάνης: «Να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα των μεγάλων οφειλών των ΔΕΥΑ»

Αγροτικό ρεύμα ζητάει από τη ΔΕΗ η ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας – Γ. Δασταμάνης: «Να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα των μεγάλων οφειλών των ΔΕΥΑ»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Για το πρόβλημα με τις μεγάλες οφειλές που έχουν οι ΔΕΥΑ στη Δυτική Μακεδονία προς τη ΔΕΗ, συζήτησαν μεταξύ άλλων οι δήμαρχοι της ΠΕΔ, που συνεδρίασαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κοζάνη.

Στα λειτουργικά και χρηματοδοτικά ζητήματα των ΔΕΥΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης, πριν τη συνεδρίαση του οργάνου.

Όπως τόνισε ο ίδιος, το πρόβλημα είναι πανελλαδικό και οφείλεται στο ότι τα αντλιοστάσια καταναλώνουν πάρα πολύ ρεύμα. Η τιμή μονάδας θα πρέπει να αλλάξει, μιας και είναι όπως και η οικιακή χρέωση και ο κ. Δασταμάνης το χαρακτήρισε ως «απαράδεκτο» και ζήτησε να αλλάξει. «Πρότασή μας είναι να πάμε σε αγροτικό ρεύμα και να κοπούν όλες οι προσαυξήσεις που έχει βάλει η ΔΕΗ προς τις ΔΕΥΑ και μετά να πάμε σε μια επίλυση του προβλήματος, με σταδιακή αποπληρωμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δασταμάνης.

Ο ίδιος επανέλαβε πως είναι απαράδεκτο να πληρώνουν οι ΔΕΥΑ με οικιακό τιμολόγιο, ενώ τόνισε πως την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί το όργανο της ΠΕΔ με την ΚΕΔΕ και στόχος είναι πανελλαδικά να πιέσουν οι δήμαρχοι τη ΔΕΗ ώστε να βρεθεί άμεσα λύση.


Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας