Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Αγωγή από τους πρώην Δημάρχους Σερβίων Κωνσταντόπουλο- Καραντάκο στον νυν Δήμαρχο , Χρήστο Ελευθερίου- Αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του

Αγωγή από τους πρώην Δημάρχους Σερβίων Κωνσταντόπουλο- Καραντάκο στον νυν Δήμαρχο , Χρήστο Ελευθερίου- Αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σε αγωγή κατά του νέου Δημάρχου Σερβίων, Χρήστου Ελευθερίου, προχώρησαν πριν από λίγες ημέρες οι δύο προκάτοχοί του, Βασίλης Κωνσταντόπουλος και Παναγιώτης Καραντάκος, με αφορμή τις γνωστές δηλώσεις του «για ενασχόληση ανθρώπων της βρωμιάς με την πολιτική έως τώρα»

Αυτή η αναφορά του κ. Ελευθερίου, λίγες μόλις ημέρες μετά την εκλογή του σε εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, είχε προκαλέσει την αντίδραση του πρώην Δημάρχου, Βασίλη Κωνσταντόπουλου, αλλά και άλλων αυτοδιοικητικών οι οποίοι είχαν θητεύσει παλαιότερα στο Δήμο Σερβίων.

Μάλιστα με δημόσια τοποθέτησή του ο πρώην Δήμαρχος, είχε ζητήσει να ανασκευαστούν οι συγκεκριμένες δηλώσεις ή να γίνει ξεκάθαρο ποιους εννοεί ο Χρήστος Ελευθερίου, με τον τελευταίο να υποστηρίζει πως οι συγκεκριμένες αναφορές δεν αφορούν πρόσωπα, αλλά μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Αυτό πάντως δεν φαίνεται να κάλυψε τους κ.κ. Κωνσταντόπουλο και Καραντάκο, οι οποίοι προχώρησαν σε αγωγή κατά του Χρήστου Ελευθερίου, ζητώντας σύμφωνα με πληροφορίες «την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης τους» .

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες έγινε προσπάθεια και απ’ άλλους αυτοδιοικητικούς της περιοχής(νυν δημοτικούς συμβούλους) ώστε να μην οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα, κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό.

Καλά γνωρίζοντες τα του Δήμου Σερβίων, αναφέρουν στο e-ptolemeos.gr πως το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε και σε συνάντηση των δύο συνδυασμών(Ελευθερίου-Κωνσταντόπουλου), λίγες ημέρες πριν την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, όπου και εκεί δεν διαφάνηκε πεδίο συνεννόησης.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας