Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Αγιασμός στις εγκαταστάσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πτολεμαΐδας – Χ. Σπυρίδης: «Δίνουμε καθημερινά μάχη για να νοιώθει ο κόσμος ασφάλεια» – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγιασμός στις εγκαταστάσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πτολεμαΐδας – Χ. Σπυρίδης: «Δίνουμε καθημερινά μάχη για να νοιώθει ο κόσμος ασφάλεια» – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 «Η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ»

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί στις εγκαταστάσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πτολεμαΐδας. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος, ο οποίος μάλιστα προσέφερε σταυρούς στο προσωπικό, δίνοντας τους ευλογία για το δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν.

Για τον ρόλο που τους εμπιστεύθηκε η πολιτεία, να εκπαιδεύουν τους πυροσβέστες από όλη την Ελλάδα, μίλησε ο διοικητής της Σχολής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, Κωνσταντίνος Μαυροματίδης, τονίζοντας, επίσης πως είναι ένα πολύ σημαντικό εγχείρημα, για το οποίο έχουν δώσει εξετάσεις και σε πολιτικό επίπεδο και σαν πυροσβεστικό σώμα . «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και με τη βοήθεια των τοπικών αρχών πιστεύω ότι η Πτολεμαΐδα μας θα είναι υπερήφανη  και αυτό το εγχείρημα πιστεύω ότι πέτυχε και συνεχίζει».

Από την πλευρά του ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, Χρήστος Σπυρίδης, στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη σημερινή ευλογία που δόθηκε στους πυροσβέστες, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά, μη γνωρίζοντας αν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους. «Το πυροσβεστικό  σώμα και η πυροσβεστική υπηρεσία Πτολεμαΐδας, επιτελεί καθημερινά τη διασφάλιση της περιουσίας και της ζωής των πολιτών. Για αυτό έχουμε ορκιστεί, για αυτό είμαστε εδώ και για αυτό θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το καθήκον μας, ώστε ο κόσμος να νιώθει ασφάλεια», τόνισε χαρακτηριστικά. Προσέθεσε, επίσης, ότι οι πυροσβέστες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιτελούν το έργο τους.

Στο έργο των πυροσβεστών αναφέρθηκε ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, τονίζοντας την άψογη συνεργασία που υπάρχει, ενώ παράλληλα τους ευχαρίστησε για το έργο τους και την προσφορά τους, λέγοντας πως «υποκλινόμαστε στο έργο σας». Ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για το πυροσβεστικό σώμα, σημειώνοντας ότι η πυροσβεστική κατέχει πολλά χρόνια τώρα την πρώτη θέση στις καρδιές των Ελλήνων.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη